SOMETHING BLUE

Do you guys think i’m into blazers lately ?

Blazer - Nelly

Bag - Chanel

Leather pants - Gina Tricot

Boots - Zara

Nå begynner det å bli en stund siden siste outfit post her, og til alle som etterspør - Tiden strekker ikke alltid til. Jeg drar på jobb når det er mørkt og er ferdig når det er mørkt igjen. I tillegg har jeg en liten valp som skal oppdras. Valpetid er krevende, men også veldig veldig hyggelig. Tar gjerne i mot råd og tips <3

Jeg som trodde jeg skulle ha mer fritid nå som huset nærmer seg ferdig, hehe. Det er vel heller motsatt. Jeg tror vel aldri jeg har hatt så mange baller i luften som det jeg har nå. Det har egentlig skjedd veldig veldig mye det siste året, og det er vel det året hvor jeg plutselig har følt at jeg begynner å bli voksen. Hus, ny bil, hund, startet i ny jobb og jeg har nå flere andre spennende prosjekter på gang. Tid til blogg og andre hobbyer håper jeg at jeg virkelig får etterhvert. Jeg syntes det er veldig hyggelig å dele.

I går sluttet jeg hvertfall på jobb tidligere en vanlig, så det ble knipset noen bilder spontant før vi dro hjem igjen. Jeg kom på at jeg ikke rakk å gre håret før jobb når jeg så dette i etterkant. Haha, det går unna. Som regel legger jeg også på et filter på bildene mine, men disse er helt uredigerte.

Flere av dere spør også hvilket filter jeg bruker, og jeg bruker appen VSCO KU8 <3

Kan dele dette i et innlegg senere.

Nyt søndagen!


Liker

Kommentarer