Just a honest review of what products I love and use right now.

Som mange kanskje ikke vet er jeg utdannet hudterapeut, og har alltid vært opptatt av å ta vare på huden min. Med de rette hudpleieproduktene og gode hudpleierutiner unngår jeg urenheter, og huden får en naturlig glød.

Har man dårlige renserutiner kan avfallsstoffer og debris føre til tilstoppede porer, forstørrende porer, akneutbrudd, tap av glød og fukt i huden.

Det å beskytte, rengjøre og tilføre fuktighet er alfa omega for å holde huden sunn, ren og frisk.

Min hudpleierutine består av rens både morgen og kveld, hvor jeg starter med å bruke Emma S Clansing Wash.

Denne rengjør godt og etterlater huden ren, frisk og klar.

Etter rens bruker jeg alltid jasmine facial toner og ageless daycream med SPF 15. Jeg har en gyllen regel når det gjelder hudpleie: «cleanse, tone & moisturize». Dette gjør jeg to ganger hver dag – morgen og kveld.

Et annet viktig produkt i min hudpleie rutine er ageless eye cream. Dette er en lett øyekrem som gir fuktighet, motvirker mørke ringer og forebygger fine linjer.

Jeg prøver også å være flink til å skrubbe ansiktet en gang i uken og bruke ansiktsmaske for en dypere rens.

Emma S har også en Enzyme peeling jeg også kunne tenke meg å prøve etterhvert, så da får dere en review av den senere. Jeg vet at den også er en kicks beauty award winner.

Så, det var min hudpleierutine. Hvilke er deres favoritt produkter? Noe å anbefale ?


Jeg glemte forresten å nevne det. Som dere ser på bildene over pakket jeg opp fatet jeg kjøpte på Hermés, sist jeg var i Oslo. Jeg tenkte å ha produkte jeg bruker daglig på det, om ikke jeg bruker det til smykker eller bare som Deco i stuen - Mulighetene er mange. 

Akkurat nå kjenner jeg det klør i fingrene etter å få innredet huset. Møblene har begynt å komme, så nå går vi virkelig inn i siste innspurt. Det har vært noen laaange måneder med renovering, og jeg får faktisk tårer i øyene av å tenke på at vi snart skal flytte inn. 

Vi har lagt ned så mye jobb og sjel i dette prosjektet, så det føles helt spesielt. 

Når ikke det er noe vi flyttet rett inn i, og vi vet hvor mye jobb som ligger bak hver minste lille ting, setter man pris på det på en annen måte. 


Vi er slitne, blakke, men lykkelige!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments