10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

| Welcome August |

Selvom vi er i August måned og det nærmer seg høst, kan vi fortsatt få noen nydelige varme dager fremover. Jeg håper hvertfall på en solrik sensommer før høsten kommer for fullt.

Jeg kjenner egentlig at etter en så fantastisk sommer som vi har hatt i år, så er jeg også klar for å trekke meg inn igjen, tenne lys, lage store kopper kakao og hoppe opp i sofaen i en god strikket genser.

Her kommer 10 ting jeg ønsker å gjøre i høst.

1. Sove ute under åpen himmel! Ta med dyner, puter og nyte natten ute. Dette gjorde vi flere ganger i fjor, og det var så herlig! Vi hadde også med oss små lykter vi tente lys i, marshmallows vi grillet, snacks og rødvin.

2. Dele flere matoppskrifter her på bloggen. Jeg er ekstremt glad i å lage mat, og koser meg veldig på kjøkkenet. Utover høsten tenkte jeg derfor å dele mer av det med dere. Jeg elsker hvertfall selv at andre bloggere deler sine gode matopplevelser.

3. Begynne å trene igjen! Jeg sluttet helt, da renoveringsprosjektet har vært mer enn nok det siste året. Jeg har vel egentlig ikke trent skikkelig på to år. Det har vært godt med en pause, men nå er det på tide at jeg kommer meg tilbake på treningssenteret.

4. Begynne å skrive spalte. Fremover skal jeg begynne å skrive en fast spalte her på bloggen. Kom gjerne med tema - ønsker om dere har :-)

5. Gjøre ferdig terrassen, tapetsere gangen, finne gardiner til soverommet, og få bestillt kraner til servantene på badet. Det gjenstår fortsatt litt på huset, men dette står hvertfall øverst på prioriteringslisten.

6. Innvitere hele familien på en sensommer grillkveld. Det er ikke alltid like lett å få samlet alle, men det skal jeg prøve å få til.

7. Legge ut ting for salg/ oppdatere appen TISE, da jeg har gitt garderoben min en detox.

8. Begynne å skrive to-do list. Det hjelper hvertfall meg med å få ting gjort.

9. Begynne å kjøpe hundeutstyr og gjøre huset klart til det kommer liten valp til oss i September. Ååå, som jeg gleder meg!! Kan nesten ikke vente med å få henne hjem.

10. Ha flere jentekvelder! Så koselig invitere til jenterkvelder hvor joggis er obligatorisk <3

Liker

Kommentarer

Dagsvermer
Dagsvermer,
Så mange fine punkter. Håper du får en fin høst!
nouw.com/dagsvermer
Viralvogue
Viralvogue,
Fine du <3 Takk, det samme!
nouw.com/viralvogue
mariereierth
mariereierth,
Åh! Herlighet så hyggelig med valp!! 😃 Hva slags rase? Alt det hørtes så hyggelig ut.. <3 Bortsett fra Tise-punktet.. Det må jeg gjøre selv! Snork..
nouw.com/mariereierth
Viralvogue
Viralvogue,
En liten Pomeranian 😍😭 Ventetiden kjennes så lang.
Ikkesant, blitt et lite tiltak. Må bare få gjort det snart .. 🙄 Veldig hyggelig at andre kan få glede av plagg man ikke bruker lenger 😊
Ønsker deg en nydelig dag! <3
nouw.com/viralvogue
mariereierth
mariereierth,
Åå, koselig! 😊 Takk det samme fine deg. <3
nouw.com/mariereierth