​Hej! Det har hänt väldigt mycket sen sist. Jag har börjat gå ut och festa mera och har blivit bättre kompis med Gabbi. Kan ju vara så att Jag går ut endast för att hålla mig underhållen och se fram i mot något. Det är ju jobbigt att vara utan Eli. Han "fick" jobbet i Frankrike och är där nere nu men han fick inte jobbet egentligen så nu chillar han mest där. Jag är nog jävligt jobbig som tjatar om att han ska åka hem igen. Jag vill ju bara vara med honom. Jag är orolig över att det inte kommer vara detsamma längre. tänkt om jag har förändrats för mycket eller om han har det. Vill bara han ska komma hem och kyssa mig och berätta att han älskar mig och vill vara med mig förevigt. Tänk om han inte vill det och tänk om han inte kommer vara med mig längre än 2 månader. Han har sagt att han kommer hem runt den 10 januari, Men man vet inte om han håller det. Han kan ju dock inte leva där nere för han har inga pengar. Vi får se. Men jag går runt och hoppas på att han ska komma hem igen. Jag har gått 16 dagar utan min medicin. Jag mår bra vissa dagar och vissa daga mår jag dåligt, typ som idag. Jaja jag måste testa hur det är att leva utan dem för att veta att jag inte tappat mig själv liksom. 

Likes

Comments

Hej! nu var det ju ett tag sedan! Eli har gjort slut för ungefär 1,5 månad sedan och det är jävligt jobbigt. idag har det varit så jobbigt med det och min ångest. saknar honom så otroligt mycket och känner bara att det enda jag vill är att vara med honom faktiskt. han älskar mig och jag älskar honom. han har arbetsintervjuv. Han ska kanske flytta till Frankrike i 6 månader. Med Robin. Det kommer ju bli kaos och massa dumheter känns det som och jag vill ju inte att han ska glömma mig :(. Tänk om han hittar någon som tar min plats. Jag kan ju knappt umgås med någon annan för det känns som jag är otrogen mot honom även om han och jag inte är tillsammans längre. Jag är elak men jag hoppas han inte får jobbet och om han får det så kan han inte åka eller inte klarar sig där nere. Vill han ska vara kvar i Alingsås. Vill han ska se att han ska vara med mig. Jag har börjat umgås med Erik ganska mycket nu i det senaste för att slippa ensamheten och det tomma och hopplösa jag känner efter Eli. Det funkar väl inte jätte bra för det känns som jag utnyttjar Erik till att fylla Elis plats och att jag egentligen inte vill vara med Erik utan med Eli. 

Jag har varit en skit jobbig människa för Eli nu för jag är så desperat och ångest fylld av att inte får vara med honom. Det är ju hemskt att Elis kompisar Sindri, Anton och Victor har flörtat med mig nu efter vi gjorde slut. Jag menar var är det för jävla stil av killarna. Jaja Eli verkar inte bry sig för han ville ju bli singel och "leva livet" nu medan han är ung eftersom han snart ska ha ett riktigt liv med ett riktigt jobb och det liksom. Önskar bara jag kunde innefatta i hans plan redan nu. Varje dag utan honom är en kamp eftersom han är alltid på mina tankar. igår skrev jag att han skulle skriva så fort han ville höra av mig igen och helt ärligt tror jag inte det blir av på ett tag om man säger så.... jaja efter det såg jag honom på vimpeln och jag visste inte hur jag skulle reagera så jag var bara nervös och då säger han till mig "varför ser du så arg ut?" och jag svara ärligt över att jag inte vet hur jag skulle reagera och så du vet. Då verkade allt jätte lugnt, han krama mig och han tog på mina fräknar och sedan försökte han ta bort smuts ur mitt öga och så och så pratade vi allmänt om att han kanske skulle ut men han visste inte riktigt men jag skrev idag och frågade om han gick ut men han har ej svarat men jaja. Sedan skrattade han och sa att jag såg ut som en luffare och jag sa att jag tyckte detsamma om mig just då för min nya jacka. Jag bad honom känna på min jackas innesida för det är jätte mjukt och han tyckte om det sedan frågade jag vart han fått sin tröja ifrån och då berättade han att han hade snott det ifrån en affär, antagligen vans i Göteborg. Nu kollar jag på livet enligt Rosa och äter lite godis.

Imorgon är det skola och jag tror att det kan bli ganska skönt för det blir mindre tid att tänka på allt jobbigt och jag träffar mina underbara vänner där också. Jag måste verkligen börja planera mina helger för annars sitter jag där fredagkväll helt ensam och har ångest och kollar på skit. Kanske borde man börja göra musik och så så som Eli gör och oftast brukade skicka till mig så fick jag döma om de var bra eller dåliga. Men fan vet ej om jag vill det för då är jag ju fortfarande ensam liksom. Jag hatar att allt påminner mig om Eli. Jaja hoppas vi hörs snart igen och inte 3 månader som förra gången. Puss och kram skumbanan.

Likes

Comments

Hej jag har bestämt mig för att starta en digital dagbok. Idag har tankarna legat centrerade på balett och träning. Det är dock väldigt vanligt för mig att jag drömmer om att bli hälsosam och "fitspo" när jag är sjuk.... Jag har kollat på hur man kan bli en bättre balettdansös på youtube men även kollat på balett kläder till hösten eftersom jag ska börja på kulturskolan till hösten. Jag tycker det ska bli väldigt intressant för jag har alltid tyckt att det är så himla lik dans hela tiden och blir tråkiga danser dessutom. Jag är ganska nervös över hur allt ska gå för det känns som att jag är sååååå mycket sämre dansare än de andra i den gruppen. Jag åt 3 toast och mår ganska illa just nu medans jag kollar på pretty little liars. Jag saknar eli ganska mycket för han åkte i morsas till danmark och kommer hem på onsdag. längtar.

Min medicin har jag inte heller hunnit fixa än för det var inte öppet så får skippa idag så ringer imorgon. har iallafall tagit p-piller idag så inget 6 på en vecka.

Likes

Comments