Både glädje och sorg

Det har hänt mycket i vårt liv, båda roliga händelser men det har också varit en sorglig tid... Vi har fått ta färväl av Jens mamma som fick lämna oss för tidigt ❤️ #fuckcancer.
Och en begravning under en corona pandemi är verkligen ingen vanlig begravning. Max 20 personer och vart ska man dra gränsen för vilka som få komma och inte? Kyrkan är öppen 30 min innan ceremonin för de som inte "får plats" men det känns ju inte heller rätt... Jobbig och konstig tid som vi hoppas ändras nu när vaccineringen har kommit igång bra.

Men som sagt har vi även hänt positiva och roliga saker också som vi får se fram emot. Och då menar jag mitt bygglov! Det har gått igenom och grannarna har inte överklagat, vilket vi var helt inne på att de skulle göra 🍾. Jag har även fått startbeskedet så nu väntar vi bara på att grävaren ska komma o börja 🤩. Stalleverantören är också kontaktad så inväntar en uppdatering på offerten då det behöves göras en ändring av limträbalkarna pga nu lagar och regler. Så nu håller vi tummarna för att bygget ska gå som planerat så jag kan få släppa in första hästen till hösten (hoppas jag) 🙈🦄.
Så håller vi på att beta av massa projekt här hemma inför stallbygget så vi bara kan fokusera på det 😊.

Jag höll ju på att presentera vår nya medhjälpare, traktorn Börje 🚜😉

Ha det gott allihopa så ska vi vara bättre på att uppdatera fortsättningsvis! ❤️

Gillar

Kommentarer