SF anytime, utvärdering

Vi fick via Smartson testa SF anytime hyrfilmstjänst och det var riktigt lyxigt. Vi valde att hyra och titta på vår bärbara dator i sängen vilket gjorde det till en riktig myskväll.

Smidigt och lätt tjänst att förstå och man kan titta på två olika filmer på samma konto på två olika datorer samtidigt. På så sätt en perfekt tjänst.

Priserna låga i tanke på att det är nyutkomna filmer så väldigt prisvärt.

Tyvärr höll den inte kvalitén helt 100 genom hela filmerna men inget som störde eller gjorde upplevelsen sämre. Däremot så drar smalfilmsformatet ner upplevelsen, det blir mycket grå yta utanför bild. 

Lite kort om filmerna vi valde:

Tårtgeneralen

Underhållande film med bra skådespelare. Tyvärr inte vår typ av film, händer inte så mycket egentligen men lite smårolig. 

Red sparrow

Huuu, vilken dålig film! En bra story men gav ingen inlevelse. Hemsk bitvis och seg bitvis. Lysande skådespelare men gav ingen känsla. Bitvis kunde jag inte titta, blev för hårt för en mjukis som jag. 

The mountain between us

I am in love! Bästa filmen på otroligt l

änge! Lämnar ingen oberörd och skådespelarna lyfter den ännu mer. En fin spänning mellan Alex och Ben, man kan bitvis verkligen känna känslorna med dem. En bra story som håller hela vägen. Inte mycket action konstant men det är en lagom varvning mellan action och känslor. Ett extra plus för de vackra vyerna, man blir hänförd. 

Skulle lätt titta på denna flera gånger till!

Gillar

Kommentarer