Dubai guide - lite tips på matställen

Dubai har såklart allt att bjuda på, även i matväg så dessa jag nämner är så pass få i jämförelse men tänkte ändå nämna några vi provat.

Hatam

Ligger inne vid foodcourt i Mall of Emirates. Snabbmat med inspiration från Indien när det är som bäst. Vi testade kycklingspett med olika kryddningar, bröd, lite pommes och sallad. Förvånande gott faktiskt och bra smak i kryddblandningarna.

Stefanos
Ligger mitt i Dubai marina med fantastisk utsikt över marinan med dess tjusiga båtar. En Italiensk restaurang med medelmåttig mat och inredning. Trots medelbetyget är denna väl värd att nämna då läget är mycket bra.

TGI Friday inne i Mall of Emirates

Ligger precis intill skidbacken. Inga nyheter här, samma mat och tema som på övriga inom samma kedja. God mat helt enkelt. Lite rörigt dock eftersom den ena skidliften åker förbi precis utanför fönstret. Men kanske charmigt för vissa.

TGI Friday i Dubai mall

Samma igen fast ny placering. Denna gången med en heeeeelt magisk utsikt över Burj Khalifa och Fontänshow en. Maten ingen besvikelse och verkligen inte utsikten. Se till att få plats utanför så ni inte missar vyn.

Tortuga

En Mexikansk restaurang som ligger vid lilla Venedig. Över lag är priserna höga där i jämförelse men omgivningen gör hela grejen. Maten där är riktigt god och service på topp. Men galet dyrt!!! Kändes inte så mycket när vi kikade på menyn men oj, vad hände där, blev inte billigt. Men tacksamma för upplevelsen.

  • Resa

Gillar

Kommentarer