2 Underbara dagar i London med bästa vän! 🇬🇧

Åkte till London över lucia med en utav mina bästa tjejkompisar, och måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR London. Jag älskar Shoppingen, kulturen, sevärdheterna och för att inte tala om människorna.. Dom är så trevliga så att det inte är sant.. Och ännu trevligare blir dom när man säger att man är från Sverige. Haha de verkar gilla svenskar. Fast iof vem fasen gör inte det?! Vi svenskar är ju själva så snälla och omtänksamma! :)

Vi har underbart väder, det var ca 16-17 grader ute och på kvällarna ungefär 12-13 grader. Vi satt på uteserveringar.. Shoppade en massa och bara njöt utav att inte ha någon som helst stress eller en massa måsten.

Deras shopping är to die for! Och själv klart så har dom PRIMARK! Alla tjejers dröm är nog att en Primark ska öppna i Sverige. Primark har verkligen allt.. Vardagliga kläder, lite festligare kläder, skor, barnkläder, underkläder.. Ja you name it and they have it! :) Love it!

Det jag även älskar med London är hur de går all in med julbelysningen, det var så vackert verkligen. Jag var lite dålig med att ta bilder, men lägger in lite bilder som väl togs så ni får se lite iallafall hur underbart det är :)


Har ni varit i London? Och vad tyckte ni? :)


Big ben 🇬🇧

London Eye 🇬🇧

Frukosten på hotellet 🇬🇧

Vårt älskade hotell Marriott Hotell Park Lane 🇬🇧

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments