2 Underbara dagar i London med bästa vän! 🇬🇧

Åkte till London över lucia med en utav mina bästa tjejkompisar, och måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR London. Jag älskar Shoppingen, kulturen, sevärdheterna och för att inte tala om människorna.. Dom är så trevliga så att det inte är sant.. Och ännu trevligare blir dom när man säger att man är från Sverige. Haha de verkar gilla svenskar. Fast iof vem fasen gör inte det?! Vi svenskar är ju själva så snälla och omtänksamma! :)

Vi har underbart väder, det var ca 16-17 grader ute och på kvällarna ungefär 12-13 grader. Vi satt på uteserveringar.. Shoppade en massa och bara njöt utav att inte ha någon som helst stress eller en massa måsten.

Deras shopping är to die for! Och själv klart så har dom PRIMARK! Alla tjejers dröm är nog att en Primark ska öppna i Sverige. Primark har verkligen allt.. Vardagliga kläder, lite festligare kläder, skor, barnkläder, underkläder.. Ja you name it and they have it! :) Love it!

Det jag även älskar med London är hur de går all in med julbelysningen, det var så vackert verkligen. Jag var lite dålig med att ta bilder, men lägger in lite bilder som väl togs så ni får se lite iallafall hur underbart det är :)


Har ni varit i London? Och vad tyckte ni? :)


Big ben 🇬🇧

London Eye 🇬🇧

Frukosten på hotellet 🇬🇧

Vårt älskade hotell Marriott Hotell Park Lane 🇬🇧

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julens härliga afton var ju helt magisk, att spendera tid med familjen är något bland det bästa jag vet. Vi har en sådan speciell relation till varandra. Vi alla står varandra så nära. Man blir så glad i varandras sällskap.

Vi har en speciell tradition på Julafton:

Dagen börjar hemma hos mamma & Pappa 12:30 med pannkakslunch. Till pannkakorna serveras Nutella, glass, grädde & färska bär, såsom blåbär, hallon & Jordgubbar.

Kl 15:00 är det självklart Kalle som pryder tv.n, inte för att man kanske sitter som man var lite och verkligen glor på kalles jul, så är det en sådan fin tradition i Sverige tycker jag. Så självklart ska den vara på i bakgrunden.

Efter Kalle är det julklappsöppning & det kan jag säga i vår familj tar tid. För man ska rimma.. Snacka.. Och tas kort.. Haha ja det tar sin lilla tid.

Efter det är det middagen, julbordet som mamma alltid gör så magiskt. Undrar varför man känner så. Mammas mat är ALLTID godast. Även fast jag gör någon maträtt som är mammas recept så blir det ALDRIG lika gott som när mamma gör det. Mammor är väl bäst helt enkelt. :)

Den här julen var mer speciell, min brorsdotter är nu 1,5 år och är så medveten om allt nu. Förra julen var hon så liten så hon förstod nog inte såå mycket. Men detta år så öppnade hon presenter och utbrast ett oooooooh när hon väl såg vad innehållet var. En glad liten tjej på julafton som älskade sina julklappar. :)

Likes

Comments