Hej!

Gårdagens inlägg blev ju lite knas., upptäckte senare på kvällen att det inte alls var rätt dag för ett nytt avsnitt av Ex on the beach. Mitt huvud verkar ju helt tappat medvetandet om dagarna man orkar verkligen inte tänka alls när man är sjuk. Min kväll blev lite deppig och vaknade sedan på natten klockan 04:00 (tidig morgon) :P av att jag höll på att frysa ihjäl. Jag satte på mig massa kläder men jag frös ändå så jag fick lova att hoppa in i duschen och satt där i 20min för att få upp värmen igen. Sedan gick jag tillbaka till sängen och somnade med morgonrocken och handuken i håret. :) Jag vaknade imorse vid 10 och gjorde mig en smoothie med Hallon och Blåbär vilket jag älskar, brukar ha svårt för att äta frukost men en smoothie funkar alltid. ;)

Nu måste jag plugga lite mer inför moppekursen som jag har imorn, det är såå tråkigt att behöva plugga på lovet men snart så har jag kortet ( förhoppningsvis).:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Äntligen är det påsklov men efter 3 dagar in i veckan har jag såklart blivit sjuk. Jag har ont i halsen och febern börjar stiga. Idag har jag bara varit hemma kollat på tv och duschat, man orkar verkligen ingeting när man är sjuk. Men jag hoppas att jag mår bättre imorn för vill verkligen inte slösa mitt lov på att vara sjuk.

Ikväll släpps ett nytt avsnitt av Ex on the beach vilket jag längtat såå mycket efter, det är väldigt bra och min personliga favorit är Jack. :)

Likes

Comments

​Hej!

Välkommen till min blogg. Här kommer du få läsa om min vardag, mode och träning.

Likes

Comments