När man håller på att ge upp...

Idag är det den 9:onde December, 15 dagar kvar tills julafton... Det här året har verkligen swishat förbi! Men jag ska nog påpeka att det inte varit mitt bästa år, utan det var helt klart 2017! Okej, för att summera de två senaste åren så att du förstår skillnaden ska jag göra det lite mer pedagogiskt:

2017 = Kärlek, Äventyr, Glädje, kompisar, ingen oro, en dans på rosor, lärorik, hittat min grej.

2018 = Huvudvärk, Stress, sämre ekonomi, sjukgymnaster och läkare, ingen ork, dock hittat tillbaka till ridningen, kronisk smärta, behandlingar, stöd, depression, försäkrings krångel.

Det är ett ganska tydligt sätt att visa på att mitt 2017 låter sååå mycket bättre än detta år. Just nu känns det bara som att jag vill ge upp. Jag har ca 1 år kvar av högskolestudier tills jag tar examen, ett år (av 3)! Det är egentligen inte så mycket, men så dåligt som jag har mått den senaste tiden och med den kroniska smärtan har jag funderat på om jag borde sjukskriva mig... Men att ge upp är inte riktigt det jag gör vid jobbiga situationer, jag är en problemlösare! Men detta problem gör att jag knappt klarar skolan, inte orkar umgås med mina kompisar och den senaste veckan har mat varit svårt att få i sig. Fil och flingor funkar men det är inte direkt någon bra diet att ens leva på en kort period.

Jag behöver motivation eller bara lätta goda mattips! Har du varit i samma position som mig, stått i valet och kvalet vilken väg du ska välja? Lämna då gärna en kommentar om vad du gjorde, eller om du har några grymma mattips så uppskattas det också ! PS: bör då nämna att jag inte äter kyckling och mest vegetariskt!


Bild från början av 2017 när livet var på topp! Dessutom brunett!

Gillar

Kommentarer