Mot ljusare tider!

Äntligen, går livet framåt! Har i veckan fått tider till Smärtrehab (tidigare EPM) där de ska göra en utredning. Jag ska få träffa läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och psykolog/socionom under fyra olika tillfällen och sedan gå på ett återkopplingssamtal för att få en diagnos och förhoppningsvis mer hjälp hur jag ska bli frisk från den kroniska smärta som jag har. Insåg även här i veckan att jag har gått hos min sjukgymnast i ett år nu! Undrar om man ska ge honom en blomma kanske, eller en chokladask ? Eller kanske ska man vänta tills jag blivit frisk hehe!?

Den här terminen kommer det vara full rulle som gäller, jag börjar min 10 veckors praktikperiod nästa vecka, jag ska börja på introduktion på mitt sommarjobb, jag ska börja tävla inom dressyren och sen senare i vår ska "vi" börja skriva på examensarbetet. Full rulle helt enkelt, och jag har säkert glömt något. Det är så skönt att ha en kalender där allt står i, annars hade jag glömt bort mer än hälften av alla saker jag ska göra... Använder ni kalendrar? I så fall vad för slags kalender?

Jag använder mig av Personligalmanacka dels för att jag får välja så pass mycket själv av vad som ska få finnas med, men även att jag får välja framsidan helt själv! Just nu har jag en bild på min favorit ponny som jag började rida på i somras!

Snart är det dags att gå till sjukgymnasten och se om han kan hjälpa mig få bukt på smärtan idag! Ha en trevlig fredag!

Gillar

Kommentarer