WAKE UP.
WORKOUT.
KICK ASS.
BE GORGEOUS.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det ben som stod på schemat. Dessvärre går träningen inte alltid som man tänker sig,idag var en sådan dag. Efter ett hejdundrandes ben pass som avslutades med dryga 200 box jumps. Det blev aldrig exakt 200 eftersom att benen gav upp och ville inte hoppa något mer. Men helt omedvetandes hoppade jag vilket resulterade i blod och blåmärken över hela smalbenen och även lite nerver blev offer för detta passet. Det kanske inte gick som jag hade tänkt direkt, men lika glad är jag för det. Nu laddar jag om för morgondagen och låter benen vila ett tag.Likes

Comments

Hade massa mogna avokados hemma så fick ett ryck att baka chokladmuffins. För att inte har bakat på evigheter så måste jag säga att resultatet vart ganska lyckat ändå.

Likes

Comments

2017 kommer att bli ditt år'. Det tog inte två minuter förens jag insåg att jag får nog tänka om lite.. nu satsar vi på år 2018!

Likes

Comments

Insåg precis hur snabbt dessa månaderna gått (aka hösten). Helt galet att det redan är jul, vilket betyder att min första termin på universitetet är avklarad. Helt GALET!!!

Likes

Comments

äntligen helg! 6h spenderades hos frisören, men det var det värt. Nu tar jag helg, och få se vart den leder.

Likes

Comments

Har insett hur lätt det är att komma in i vanor, vare sig det handlar om träning eller tvångstankar. nu är det dock inget så djupt jag tänkte på, utan det pluggandet. Har haft sån fokus på pluggandet de senaste 2 veckorna att det är helt galet. Jag har praktiskt tagit inte gjort något annat än att plugga och träna. Tiden har bara flugit förbi trots att jag suttit med matte och fysik 12h/ dag. Enformigt, var bara ordet. Men snart är tenta-p äntligen över för denna gången, finally! För imorrn är det sista tentan som gäller, laddade upp med ett extra gympass nu på kvällen, och nu blir det fläskfilé och ris, mums!

Likes

Comments

Äntligen helg...eller ja det är inget direkt pepp med det. Är bara plugg som gäller, sista helgen innan tentorna. Längtar bara tills det är över!
Men jag började helgen i vanlig ordning med dubbla konditions pass, känns så himla bra att jag är tillbaka med träningen igen.

Likes

Comments

Efter en vecka av uteslutande träning, skuttade jag nästan till gymmet i morse. 2h av ren glädje. Testade på ett lite annorlunda benpass, från min sida. Men jag lovar er att jag kunde knappt gå efteråt. Så ja, det fick helt klart mer än godkänt.
Började med 45min kondition+rörlighet, och avslutade passet med 20-10.

  • benböj 20*4
  • step-låda (box) 15/ben*3
  • Sumo squat+ kb (pulse) 15*4
  • sumo squat+ kb (full press) 10*4
  • rumplyft TRX 12*4
  • lunges m. hopp 20*4
  • benböj exposivitet 12*4

Likes

Comments