Faaaaaaan!!!

Fan, vad jag stör mig på att folk i min omgivning använder t-ordet lite här o där och _inte_ tänker sig att jag, som transperson, faktist känner mig kränkt PÅ RIKTIGT!

Fan, vad ni ska hålla på. Jag orkar liksom inte att säga till varenda jävla gång det händer, men det måste och det kommer typ vara så för att den gamla generationen HBTQ+ har liksom "utnyttjat" t-ordet som t.ex Jonas Gardell.
Rly Jonas??

Fan, att Jonas har regisserat (eller whatever han än gör) föreställningar om HBTQ+ men att ungefär hälften (kanske lite mindre) är roller som är trans MEN spelas av vita cis-män.

DET ÄR INTE OKEJ

Fan, att du som är cis (den här raden är riktat mot cis personer, JAG HATAR INTE ER, men jag kan ibland vara jävligt hatiskt så om nån tog åt sig så kontakta mig!) som inte alls förstår hur jag som transperson känner mig kränkt att en del använder t-ordet (som är ett nedsättande ord för transpersoner) och tycker liksom att det är okej????

Okej Ariel, klockan är snart tjugo över tre på MORGONEN och du borde kanske sova? Well, ja, vi får se med den här bloggen men jag hoppas att det kommer att växa, men jag skriver när jag har lust!

Gött!


Ariel. X

Ps: lol, jag hör fåglarna kvittra, godnatt!
Ps 2: jag måste komma på ett smeknamn för mina ca 15 läsare! Puss på er! <3

Likes

Comments

Idag har jag jobbat på Naturhistoriska, jag jobbar som platsansvarig över Stockholms filmfestivals aktivitet: filmverkstad!

Jag tycker att det här jobbet är på topp bortsett från alla barn... men som tur är, jobbar jag på cosmonova planen så det sker bara efter varje föreställning!

Väktarna på museet är världens skönaste! De är så sköna att prata med, en av dem spelar tv-spel, har snapchat, insta, periscope, Twitter etc och är 43 bast!!

Det känns bra!

Gött!

Likes

Comments

Jag har Ä N T L I G E N bestämt mig att starta en blogg!! Jag tänkte: "yolo", "VARFÖR HAR ALLA BLOGG????" och "najs dude".

Såååå, tja, det är mitt första inlägg (oooo shit) och jag har ganska ont i halsen atm och är fett trött! :-( Men imorn så kommer jag sova osv!

Men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan och jag har sportlov och ett volontär jobb, så det lär bli en uppdatering! :-)

Gött!

Ps: jag kommer nu avsluta varje inlägg med ett "gött"!

Likes

Comments