Vilken sommar

Voj nej, vilken underbar sommar det varit. Som ni märker har jag haft liten paus här på bloggen. Njutit för fulla muggar av värmen och dessa härliga sommardagar. Har spenderat tid med familjen och det har blivit många dagar på stranden, varma simturer och grillmat !

Vår nya terrass har verkligen levererat och vi har suttit där och njutit av skuggiga eftermiddagar. Tidigare har det stört att solen bara skiner där mellan 11-14 men nu har det nog varit så skönt att komma bort från solen. Säger jag som älskar solen och värmen. Har köpt solcellslampor som gör att kvällarna på terrassen är otroligt mysiga. Nu är det äntligen lite mörkare om kvällarna så de tänds redan 22.30- tiden :)

Vi har gjort massor med utfärder, båtturer och intagit luncher lite här och där. Ännu har mannen 3 veckor semester på kommande och vi åker till Åland. Underbart. Hoppas verkligen att värmen snart är tillbaka efter dessa lite svalare dagar. Ikväll skall jag träffa goda vänner och hoppas på en varm och trevlig kväll.

Sommarkramar till er alla,

Lotta
💕

Gillar