Staycation

I helgen tog dottern och jag en liten staycation . Meningen var att åka längre bort men i sista minuten valde vi att bara åka in till Helsingfors för att mysa på boutiquehotellet Hotel Haven . Hotellet var verkligen otroligt snyggt och vackert - precis i min smak❤️

Ett krav hade vi få vi valde boende och det var att det måste finnas ett badkar på rummet. Gör att dottern ä l s k a r att bada! Kan berätta att det inte är lätt att hitta dvs ett lyxhotell där det finns badkar - just den kombon är sällsynt🤣. Men Hotell Haven bjöd på precis allt vi önskade .

Vi lekte turister och var och promenerade runt i staden, gick på strömmingsmarknad, beundrade Storkyrkan och tog miljoner med bilder . Givetvis stannade vi på kaffe och mat mellan shoppandet. Det som man alltid ser extra mycket fram emot är ju hotellfrukosten som även här var otroligt fin och god. Tror vi satt och myste över en timme . Utsikten från frukosten var över salutorget.

Hotell Haven ligger verkligen perfekt och vi fick ut allt av bor staycation i stan vilket betyder att vi snart åker igen 👍. Ett litet avbrott i vardagen är guld värd och det gör att man orkar lite bättre, speciellt i tider som dessa .

Önskar er en fin ny vecka

Kram,
Lotta
❤️


  • 158 visningar

Gillar