Hej höst

Hej igen,

Vilken lång paus det blivit här på bloggen. Bloggen som alltid varit mitt fjärde barn, har verkligen legat på sidan ett bra tag. En orsak är säkert att kontakten till er följare, blev minimal iom bytet av portal. Får försöka komma på nåt bra sätt att klämma in några blogginlägg mellan alla Instagram uppdateringar. Bloggen finns länkar på min bio på IG och undrar om nån egentligen läser bloggen? Om du kikar in här, skriv gärna ett hej så jag vet!

Sommaren kom och gick och vilken sommaren det blev. Otroliga värmebölja som höll i sig hela två månader. Inget man glömmer i första taget. Jag njöt av fulla muggar och spenderade härliga dagar ute i trädgården, på utfärder och på stranden naturligvis. Mr K hade sina semesterveckor lite utspritt, 1 vecka vid midsommar och 3 v i augusti. Tyvärr blev det inte så mycket gjort då kring midsommaren då vi planerade att åka bort i augusti. Men när augusti väl var här, hade ju vädret svängt rejält och vi annulerade allt pga det usla vädret (inga utomlandsresor nu! ). Vi bokade upp ett hotellveckoslut i Tammerfors som verkligen var skönt. Vi myste på hotellet, strosade runt i stan och åt gott. Föredrar definitivt längre gemensamma resor men ni vet - man tager vad man havet...

Har nu kalendern fullbokad med små mysiga staycations- allt för att få känna av det där "att vara borta hemifrån vardagen". Den första redan i helgen, då det blir en resa över till Åland.

Ha nu en fin tisdag och skriv gärna ett HEJ ifall du läser detta


LOTTA

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer