Familjens tre kelgrisar

Låg mig gå presentera Dexter eller Dex som han kallas. I familjen har det funnits kaniner så länge jag minns och när dotter flyttade hemifrån tog hon med båda två . Nu har sonen flyttat och nu bestämde han sig för att skaffa kanin han också . Och här är han.
Han är en stor silver och kom till sonen i 6 månaders åldern. I morgon är det dags för kastrering vilket är skönt. Ni vet hur jobbiga hanar kan vara.

Det här är dotterns underbara Snorkfröken eller Snorkkis som vi kallar henne. Världen sötaste lilla trasselsudd. Hon är en blandning av lejonmane och dvärgvädur. En riktig livsnjutare skall ni veta ❤️

Och hennes andra sötnos , Robin . Han fick namnet pga de mörka ögonen som ser ut som Batmans Robins mask. Han är så annorlunda till sättet än Snorkkis och hittar på en massa dumheter . Honom får man passa minsann .

Mycket jobb men de är underbara och skulle gärna ha hemma en liten en. Men nej, när jag äntligen sluppit av med höet som fanns överallt , blir det nog ingen. Ser dessa filurer ofta och det räcker😹.

Har du några husdjur?

Lotta
♥️

  • 39 visningar

Gillar

Kommentarer