Det här med företagsgåvor

Har du någon gång fått en företagsgåva från företaget du jobbar för? Minns du var det var? De flesta företag delar ut en lite gåva till alla som jobbar där, åtminstone till jul. Ibland är det i form av en bonuscheck men i de allra flesta fall rör det sig om en liten julgåva. En gourmetkorg, choklad eller kanske en julskinka. Min man brukar de flesta jular få en kass full men allt man behöver kring jultiden dvs nötter, glögg, servetter, paté, korvar o dyligt. I år var det något helt annat. Vet inte om det berodde på dåliga tider och coronan men själv tyckte jag det inte var något som kan kallas julgåva.

De fick ett kort hem med posten där det stod att han skulle gå in på en webbsida och välja vad han ville ha, bland några fjuttiga saker. Det rörde sig alltså om att välja mellan tre chokladplattor (variant små), ett paket vanliga servetter ,eller en pannvante. Någon kanske tycker detta var fina saker men tycker att ifall man en gång satsar på att anlita ett företag som har företagsgåvor, skall man väl tänka själv lite utanför boxen. och inte välja de billigaste gåvorna till arbetarna man vill tack för det gånga året. Utan gåvan skall väl glädja arbetstagaren?

Hittade en sida på webben som har jättefina gåvor att välja mellan. Här finns det kul grejer till både sommarlovsgåvor och julklappar till anställda. Med eller utan företagets logo. Och inte var de dyra heller. Kolla mina favoriter.


Trälåda med ekologiska olivoljor

Visst skulle ni föredra dessa framför tre små chokladplattor?

Vilken skulle du välja om du blev erbjuden en sommargåva?


Ha en fin måndag,

Lotta

  • 43 visningar

Gillar

Kommentarer