Det här med att städa....i need help!

Vet inte hur du ser på det här med att städa hemmet. Och då menar jag inte dammsugning och att torka damm lite här och där, utan en rejäl storstädning från golv till tak! Är du som jag att du drar dej från att göra detta eller tar du med glädje fram skurhinken och sätter igång med både golv- och fönstertvätt samtidigt? Jag drar mig verkligen från att göra det.

Att tvätta fönster är det värsta jag vet. Vet att jag sagt det tidigare men det gäller liksom fortfarande. Alltid på våren och hösten ser jag ut och vet att det är något som snarast behöver åtgärdas, men hjälp, så det tar emot. Skulle så gärna beställa hem nån som gör hela sk-tet åt mej men anser att jag inte har råd (fattig freelancare som jag är), det är väl nåt man på riktigt kan göra helt själv. Familjen förstår mig inte alls.

Så mycket stress det skulle ta bort från mina axlar, skall ni veta! Bara tanken på att jag jobbar hemifrån, dvs är hemma om dagarna och BORDE ha både tid och ork att nångång få detta fixat, gör mig helt utmattad. Hittade ett företag som för både hemstädning och flyttstädning i Stockholm, men har ni tips på nåt bra företag som gör det här i Helsingfors-trakten?

Ha det så bra,

Lotta


Gillar