Åland

På helgen åkte jag och maken över till Åland för att njuta av skördefesten som ordnades där. Jag och Åland , ni vet! Vilken tid på året jag än beginner mig där känns det som att komma hem. Som jag njöt. Under skördefesten håller alla öppet och gårdarna runt om i landet bjuder god mat, frukter, grönsaker, djur, musik och en massa annat härligt.

Vi körde runt ön för att hinna besöka all vi planerat och avslutade vår resa med att dessutom fira vår 28 års bröllopsdag.

På båten var det lite jobbigt att gå omkring med mask hela tiden, men som tur blev det ganska mycket hängande vid baren och i diverse cafen och restauranger så vi kunde andas utan den förskräckliga masken ganska mycket. På båten gick allt väldigt lugnt och väl till- mest par och barnfamiljer syntes till och båten var inte på långt när fullsatt. Skönt. Härligt att sitta och lyssna på pianomusik i lobbyn och se en stund på showen i nattklubben- länge sedan man sett sånt... ;)

Kändes faktiskt härligt att komma bort hemifrån några dagar. Det behöver man verkligen. Känner mig nästan redo för hösten nu - inte för att jag gillar den bättre nu men det känns i alla fall att jag samlat på mig lite kraft att klara av den kyliga årstiden.

Ifall du vill se mera bilder och läsa mer om vad vi gjort, kan du göra det på mitt instgramkonto @lotta_livingroom.

Hoppas du haft en bra start på denna , lite kyligare vecka,


Kram

Lotta

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer