ibland känns det som om jag befinner mig i en dröm. Jämfört med ett år sedan så ser det väldigt annorlunda ut. gjort en hel del förändringar på både gott och ont.
nu kan jag ägna mer tid åt vintage, tyger och annat underbart. det bådar gott för framtiden. tillåter mig själv att vara lycklig ❤ har idag fått sälja lite härliga grejer, bla. påslakan från 60-talet! härligt. har nu 2 seriösa kontakter som jag kan 1) köpa av 2) sälja till!
spännande 👍 lite bilder nedan på nya fynd bla 😘 välkommen underbara hoppfulla vår. ❤❤❤
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 17 Readers

Likes

Comments

äntligen har jag bokat ett bord på folkets hus här i östersund nu på söndag. ska bli sååå skönt att bli av med grejer, prylar, kläder som bara tar plats och samlar damm. ska vara där 9-14, hoppas man får sälja allt!!
Undrar om man tjänar en liten hacka?
1 influensa vecka, 1 jobbvecka och en pms kväll senare ligger jag alltså här i min sköna säng och slötittar på "seventh son".
vill se nya askungen och into the woods!! april blir en film månad och en projekt balkong månad! 👍 ljuset är minst sagt efterlängtat. välkommen våren❤


  • 21 Readers

Likes

Comments

idag lägger jag ut lite kläder till försäljning, bla dessa.
underbara va? mönster och blommor är ju väldigt inne i vår❤
kontakta mig vid intresse  • 20 Readers

Likes

Comments

ca en månad tillbaka köpte jag dessa persienner i bambu? skulle jag gissa, på röda korset för ca 40:-. de har bara stått i ett hörn hemma, men visst vart det bra?? skönt äntligen få upp dem, och samtidigt, mindre insyn!!
👍👍👍 nu återstår bara resten av gardin pysslet, orka!! 😉


  • 20 Readers

Likes

Comments

I lördags gjorde jag något jag aldrig gjort förut, jag gick på auktion och köpte en tavla från en känd svensk konstnär. 1500:- kostade den!! What can I say? blev kär i den. Köpte även en orientalisk matta för 1200:-. De pengarna hade ju jag tänkt lägga på semester eller annat viktigt. Får väl se det som en investering i min och Mr T's hem 😀


  • 52 Readers

Likes

Comments

köpte nyligen in dessa tre älsklingar, alla till salu såklart!  • 22 Readers

Likes

Comments

Kom över en jättefin långklänning från Margita, (ett klädbolag verksamt på 60-70 talet) på en av loppisarna här i stan förra veckan. 

Visst är denna helt fantastisk?? Älskar mönstret och tyget är jättehärligt. ❤

Likes

Comments

jag har influensa!!

Tog ut min katt Watson på en liten promenad ändå, han har suttit inne i ca 2 veckor. Varför? Jo, klantig som man är släppte jag ut honom för tidigt på en ny plats, plus att här var för öppet, så han sprang bort! Men, när nästan allt hopp was lost så ringde en snäll granne upp som hade fått mitt nummer av polisen, och han var hittad!! Ja, jag grät en skvätt, tog hem han igen, hållit honom inne, fram tills idag, då han för första gången fått gå i koppel, haha.

Han ville inte tillbaka in, dock! Stackarn...med sånt underbart väder hade jag också velat vara ute ett tag till, men men. Det rann i näsan och brände i halsen så vi fick pallra oss in istället. Men det gör inget idag. Jag sitter ju och myser med bloggen. Nu blir det thé och macka. See you soon!


Likes

Comments