Idag är det fredag! Det är väl skoj? Inte för att det spelar någon roll för mig, gör samma saker som jag brukar göra ändå typ. Sitter vid datorn eller framför teven oftast, vid vissa undantag kan det bli att jag träffar några vänner. Oftast inte. Problemet jag har är att jag tycker om att vara själv och så, det har jag inga problem med men jag hatar att känna mig ensam. Eftersom jag ofta sitter själv så kan det såklart också bli att jag så smått börjar känna mig mer och mer ensam. Jag har haft en del tuffa perioder där jag känt mig ensam och deprimerad, dessa känslor har då främst kommit under kvällen på helgerna. Jag har kankse lite mig själv att skylla att jag inte tar kontakt med mina vänner och försöker styra upp något men jag har alltid varit kontaktskygg. Rädd att vara för på, rädd att nå ett nej.

Idag har det bara varit jobb och slappa, har haft lite problem med en tjej de senaste dagarna, vill inte gå in på det för mycket men det vi skrivit med varandra är typ allt jag tänkt på hela dagarna. Jag vet inte, känns bara som att hon inte har någon aning om hur mycket jag faktiskt bryr mig om henne. Hon har rätt dåligt självförtroende då hon varit med om mycket tidigare i sitt liv och tror typ att ingen kan tycka om henne, hon ser bara sina fel medan jag ser allt det positiva. Får väl hoppas det löser sig.


Känner att jag kanske borde försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp här kanske. Blir väl lite roligare än bara text, kan lägga upp lite fina quotes i brist på annat haha

​Tack för mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments