Blir kort inläg idag, klockan är mycket och jag är trött. Inte gjort något särskilt idag, mest tagit det lugnt och försökt vila upp mig! Har faktiskt inte så mycket att skriva idag, ska försöka få ner mer imorgon! Hoppas ni haft en bra lördag <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det fredag! Det är väl skoj? Inte för att det spelar någon roll för mig, gör samma saker som jag brukar göra ändå typ. Sitter vid datorn eller framför teven oftast, vid vissa undantag kan det bli att jag träffar några vänner. Oftast inte. Problemet jag har är att jag tycker om att vara själv och så, det har jag inga problem med men jag hatar att känna mig ensam. Eftersom jag ofta sitter själv så kan det såklart också bli att jag så smått börjar känna mig mer och mer ensam. Jag har haft en del tuffa perioder där jag känt mig ensam och deprimerad, dessa känslor har då främst kommit under kvällen på helgerna. Jag har kankse lite mig själv att skylla att jag inte tar kontakt med mina vänner och försöker styra upp något men jag har alltid varit kontaktskygg. Rädd att vara för på, rädd att nå ett nej.

Idag har det bara varit jobb och slappa, har haft lite problem med en tjej de senaste dagarna, vill inte gå in på det för mycket men det vi skrivit med varandra är typ allt jag tänkt på hela dagarna. Jag vet inte, känns bara som att hon inte har någon aning om hur mycket jag faktiskt bryr mig om henne. Hon har rätt dåligt självförtroende då hon varit med om mycket tidigare i sitt liv och tror typ att ingen kan tycka om henne, hon ser bara sina fel medan jag ser allt det positiva. Får väl hoppas det löser sig.


Känner att jag kanske borde försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp här kanske. Blir väl lite roligare än bara text, kan lägga upp lite fina quotes i brist på annat haha

​Tack för mig

Likes

Comments

Fick idag reda på att jag blivit antagen till högskolan. Kom in på mitt första val som var digital visualisering i Jönköping. Jag vet dock inte riktigt om jag ska tacka ja. Jag känner mig inte överdrivet sugen på att fortsätta studera nu direkt utan skulle vilja ta ett sabbatsår och försöka jobba lite och även resa kanske. Skulle jag tacka ja så är även hoppet ute att spela fotboll på college i USA som är något jag verkligen tänkt på. Jag har bara hört positiva saker om att studera i USA och verkar riktigt nice. Jag vet dock inte om jag klarar av att göra det. Som person kan jag inte säga att jag är den mest sjävsäkra eller en som trivs med att göra nya saker utan är mycket tillbakadragen och rätt socially awkward. Att flytta till USA skulle innebära ett helt nytt liv med nya människor. Det går dock vissa dagar då jag tänker att just det skulle vara så oerhört skönt. Att bara lämna allt skit här i Sverige och åka till USA där ingen har en aning om vem man är. Har just nu sådana väldiga humörsvägningar. I ena stunden kan jag hata allt, bara tycka att allt är skit och vilja fly landet medans andra vara väldigt postiv till allt och sjukt peppad på livet typ.

Vad jag har sett så verkar majoriteten av alla bloggar på den här sidan skrivas av kvinnor och ja, jag vet att blogga kanske görs mest av tjejer men orkar inte bry mig nu. Vill bara skriva av mig, sen om det inte passar in på den här sidan så får det väl vara. Av mina tidigare kunskaper om bloggar så verkar det vara mycket populärt att skriva om sin dag och typ lägga ut bilder på sin outfit eller vad man nyss shoppat. Vet inte om så mycket sådant kommer komma upp här men kan ju skriva vad jag gjort idag iallafall haha.  

Började jobba klockan 9 så var väl skönt med lite sovmorgon (börjar 7 annars)! Jobbade fram tills 16 och sedan hem duscha och sen ut på restaurang för att fira att jag blivit antagen till högskolan (som jag alltså inte vet om jag ska tacka ja till ännu). Drog hem, kollade fotboll och nu skriver jag det här. Har tyvärr inga bilder på min outfit men hade ett par träningsbyxor och en sleten t-shirt på mig när jag jobbade och jag tror inte ni vill se en bild på det ändå haha!

Tack för mig

Likes

Comments

Det är en första gång för allting och just idag är det första gången jag skriver ett blogginlägg. Jag vet redan på förhand att inte många, om ens någon, kommer att läsa det här men jag känner för att skriva lite. Så som jag känner just nu är svårt att beskriva. Jag känner mig hamdlingsförlamad. Jag har nyss tagit studenten och nu slängts ut i vuxenlivet.

Jag har fått lite extrajobb då och då på ett lager och jag hatar det. Jag hatar att min mamma försöker tvinga iväg mig till arbetsförmedlingen så jag kan sätta mig ner för att ha ett möte med en helt främmande person om vad jag kan tänka mig att jobba med. Det känns bara så konstigt och för personligt på något sätt att jag ska gå dit och beskriva allt jag är bra på, var jag kan tänka mig jobba och vad jag ska göra för att få just det jobbet jag vill ha. Jag har alltid varit en som velat köra sitt egna race. Mina föräldrar, speciellt mamma, har alltid sagt åt mig vad jag ska göra och försökt vägleda mig genom livet. Jag är självklart tacksam för det och har tidigare inte haft några problem med det alls. Men någon gång måste dem kunna släppa taget och inse att det är mitt liv och inte deras. Det är jag som är författaren och det är det som jag skriver som avgör om boken blir bra eller inte. Det spelar ingen roll vad alla andra skriver, bläcket åker bort direkt. Det är bara bläcket från min penna som stannar kvar. Det är jag som ska göra mitt liv till ett bra liv, jag har alltid tidigare tyckt om att köra mitt egna race och så kommer det förbli!

Likes

Comments