New year new me, eller vad säger man? Har alltid tyckt att det uttrycket har varit cheesy men i år kommer det faktiskt stämma lite. Eller snarare att jag ska bli en bättre version av den jag är nu. Trodde att jag inte skulle ha några nyårslöften eller liknande då jag aldrig haft något sånt tidigare men jag har ändå tänkt ihop en liten ”bucketlist” för 2018 som lyder följande:

• Ta tag i övningskörningen
• Sluta dricka läsk
• Vara rökfri
• Fortsätta häng runt nära och kära
• Hålla igång träningen
• Fortsätta göra bra ifrån mig i skolan
• ÄLSKA MIG SJÄLV

Är så spänd på vad 2018 har att erbjuda och hoppas verkligen på att detta äntligen blir MITT år då 2015-2017 verkligen varit de värsta åren för mig. Ska göra allt för att detta och kommande år ska bli toppen.

2018, Im more ready then ever!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid haft svårt att skaffa vänner. Sociala situationer för mig är otroligt jobbiga och innan jag känner folk så vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig runt de. Jag har få få få människor som jag har känt länge och hållit kontakten med. Jag har alltid känt att jag inte riktigt passar in någonstans och det slutade ofta med att jag drog mig undan eller hamnade med fel sorts människor. Det senaste året har jag lärt känna nya människor, och framför allt lärt mig att uppskatta de människor jag har i mitt liv som gör mig gott. När jag började gymnasiet så var det svårt till en början, men sen hamnade jag i världens mest UNDERBARA klass. De människor som jag träffat där är så otroligt fantastiska och jag mår så himla bra när jag umgås med de i skolan. Vi är alla olika och det är helt okej att vara det, man kan vara sig själv! Jag är så otroligt tacksam över de nya människor jag träffat och över de som redan fanns där innan. Ni gör livet sååå himla mycket enklare för mig bara genom att vara i min närhet. Och ett tips till er andra: Umgås med folk som gör dig glad och som är bra för dig, vare sig om det är en person eller tjugo. Gör dig av med folk som inte är bra för dig eller som gör att du mår dåligt, det har hjälpt mig så otroligt mycket att göra det.

Likes

Comments

Vecka 44, höstlovet 2017, drog jag och min bästa vän Felicia iväg till marinbasen i Karlskrona för att delta i Military Camp 2017. Detta var alltså ett läger på fem dagar där man fick en inblick i hur det är att arbeta inom försvarsmakten samt polis och räddningstjänst. Det vi fick göra var att besöka P7, F17 och se marinbasen samt träffa hemvärnet och polis + räddningstjänst för att se hur de arbetar. Det var otroligt roligt men samtidigt tufft att vara där och jag fick verkligen se och uppleva så otroligt häftiga saker och träffa helt fantastiska människor under de fem dagarna vi tillbringade där. Vi fick verkligen testa på livet inom försvarsmakten på riktigt genom att sova i logement, bära och underhålla uniform och utrustning, träna och marschera. Det var en riktigt häftig upplevelse måste jag säga och jag saknar verkligen alla härliga människor jag träffade.

Likes

Comments

Den 16 Juni 2017 så gick jag ut grundskolan. Det var en underbar dag med otroligt blandade känslor. Jag har gått med min klass i 2,5 år och vi hade en sån underbar sammanhållning så det var extremt tråkigt att lämna alla. Jag har än inte fått in det i skallen att jag inte ska tillbaka till min skola efter sommarlovet utan jag ska börja på en helt ny skola med en helt ny typ av människor. Det känns spännande men väldigt läskigt också. Jag var i kyrkan redan vid 7.30 då jag var med i både kören och kompbandet. Jag bytte om lite snabbt och sen hade vi övning fram till 8.30 och då började 7ornas och 8ornas skolavslutning. Sen efter så gick vi till matsalen då 9orna har ett traditionsenligt avslutningsfika. Där myste vi och lärarna sjöng lite för oss och sedan var det dags för vår avslutning. Jag fick ett stipendie i tyska vilket jag blev väldigt förvånad över men blev såklart glad. Sedan var det dags för att få betygen och säga hejdå samt ta bilder. Jag blev positivt överraskad av mina betyg men såklart överlycklig då jag verkligen hade kämpat som ett svin. Sedan så hade pappa en överraskning till mig vilket var att han hade lånat en limousin av vår bekant som äger en bilfirma så jag fick åka en sväng runt stan vilket var sjukt kul! Till sist åt jag med hela min familj på pizzerian i stan och sen blev jag skjutsad hem till min kille där jag fikade med hela hans familj då hans lillebror också slutade 9an. Nedanför kommer lite bilder som jag tycker mycket om (ignorera mitt leende det är hemskt!).

Likes

Comments