Okej, då vet vi vad den andra halvan av befolkningen tror om Billy. Att han är min son. Jag ser alltså ut att kunna ha en son som är (snart) 23år? Eller ser Billy ut att vara typ 12? Det är den stor frågan här. Jag känner typ att jag inte ens ser ut eller skulle kunna se ut som en mamma. Men Billy har en teori. Alla dom som har frågat är kvinnor. Det är alltid jag som pratar, styr och ställer, fixar osv. Vilket inte är så vanligt här, kvinnorna står oftast tysta bakom sina män. Kan vara så. Men jag ser säkert ut som en tant också. Det roliga är när jag säger att han är min pojkvän, dom skäms och ursäktar sig hundra gånger. Men säger att han är vääääldigt fin. Så det är väl alltid något, att jag har en fin son iaf.. haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

”Det är Jus.. Justin? Justin Bieber?”

Aa vet inte hur många gånger jag har hört den nu. Jag har alltså blivit tillsammans med Bieber på den här resan. Så kul! Halva befolkningen tror typ att Billy är Justin Bieber för en sekund eller två. Man ser liksom besvikelsen i deras ögon när dom inser att det inte var som dom trodde.

Förutom det så åker vi nu vidare till Cebu om fyra timmar. Boracay har varit fantastiskt, men vi är så redo!

Likes

Comments

Okej, det är inte bara mitt fel att det är dåligt med bilder. Han hatar mig lite där.

Klockan är tre och vi väntar på lunch från hotellets lunchställe, en jävla massa flötiga pommes med majonnäs och ketchup. Vi har tidigare idag skrivit kontrakt med varandra, i två månader när vi kommer hem ska vi äta bra mat. Inte diet eller något sånt skit. Utan bra mat, ”levande” mat, sånt som kan ruttna. Potatis är alltså bra, inte pasta. Billy är ganska ledsen över det. Men han får en dag med ett mål pasta. Och tacos en gång i veckan. Det är rättvist tycker jag. Vi har väldigt mycket nedskrivet på kontraktet, ska bli sjukt kul att börja med. Jag är dock lite mer taggad än Billy, jag vill typ börja här och nu.

Likes

Comments

Att vara i Filippinerna känns fantastiskt bra! Och just Boracay var nog ett bra ställe att börja med. Det är mycket turister, men det stör inte på samma sätt som i Vietnam. Allt är så organiserat, det är rent, rökförbud, folket kan engelska och är trevliga.

Vi kommer att stanna här tills på söndag. Vart vi ska då har vi inte riktigt bestämt än. Men jag gillar Filippinerna, hit vill jag åka igen i framtiden!

Och det finns till och med tacos här, BillyBoy är så nöjd!

Likes

Comments

Kände att det var dags att ge er en uppdatering.

Vi har nu flyttat oss från ”den här jävla ön” som vi uttryckte oss dom sista dagarna. Och är tillbaka i Ho Chi Minh staden, fantastiskt. Att vara två veckor på samma ställe, inte riktigt våran grej. Men tanken var från början att vi skulle åkt upp till Hanoi och sen köra lite ö-liv. Men den planen skrotades, det matchade inte resekassan. Den nya idéen var att åka till Phu Quoc och sen vidare till Kambodja. Men jag blev sjuk och när jag var tillräckligt pigg igen, var tiden lite kort för att det skulle göras ordentligt.

Men innan vi tog flyget hit försökte vi göra det bästa av vistelsen på Phu Quoc. Vi hyrde en moppe och gasade runt, utan karta. Vi hoppades helt enkelt bara på det bästa. Och ja, vi hittade ju iaf tillbaka.

Ganska exakt 20min innan taxin, som skulle ta oss till flygplatsen imorse kom, spydde Billy som en kalv. Ja, då var det hans tur. Men fantastisk som han är så kämpar han sig genom transfer, flyg och väntan på hotellrum. Nu hoppas vi att han ska piggna till innan tisdag, då nästa flyg går. Äntligen är det dags för Filippinerna!!

Likes

Comments

När man är på semester får man äta Nutella, obegränsat. Det är sen länge. Men vad gör man då, om man är fast på en ö som inte har Nutella? Billy och jag har letat precis överallt. Frågat alla. Men det finns ingen Nutella. Om någon vill skicka hit lite är det mer än okej!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i djungeln tillsammans med miljontals ödlor som skrämde skiten ur mig var och varannan meter.. målet var ett vattenfall, men tyvärr var det inte någon jättesuccé. Men vägen dit klagar vi inte på, bilderna gör det inte rättvist. Det var så mycket finare!

Likes

Comments

Vi hyrde en moppe imorse och åkte till öns största tempel. Väldigt vackert och vägen dit var inte dålig den heller. Vi åkte jämns med havet, på en smal väg, i djungeln. Det är känsla det!!

På eftermiddagen knallade vi ner till stranden för massage. Och det var välbehövligt. Om det är något dom är dåliga på här, så är det sängar. Kroppen har nog aldrig känts så sliten!

Om någon vet vad det här är för blomma, säg gärna till! Jag har den nämligen tatuerad på mitt ben!!

Likes

Comments

Billy och jag har en beundrare här på hotellet. Kanske möjligtvis en stalker, vart går gränsen liksom? Hans bungalow ligger snett till höger om våran. Han sitter och väntar på sin uteplats varje morgon innan frukost, på att vi ska gå ut. Sen sitter han några bord bort och äter. Knallar tillbaka när vi ätit klart. När Billy och jag gjort utflykter, har vi nästan alltid mött honom.

För några kvällar sen började känslan av att någon satt utanför. Och på morgonen hade någon mycket riktigt suttit utanför oss och rökt. Det låg en fimp i askkoppen. Dagen efter låg det två.

Imorse vaknade jag tidigt, det gick bara inte att sova. Något störde mig så sjukt mycket. Jag gick upp och efter en stund tänkte jag kolla ut vad det var för väder. Gissa om stackars BillyBoy vaknade ordentligt när jag får se att det är kondens på fönstren. Och någon har dragit på rutan för att få bort den. Och nej, det var inte på insidan. Det trodde jag med först, men när jag kände var det precis torrt och det var då Billy vakna..

Så hör ni inget från oss på ett tag kan ni ju börja leta efter oss!

Likes

Comments