Hej!

Jag har tänkt på en sak och det är varför allt händer och om det verkligen finns en mening till allt händer. Har ni tänkt på det? Om det verkligen finns en mening till allt? Jag tror att ödet redan är bestämt och att vad man än gör så kommer samma sak att hända på ett eller annat sätt, men att man kan påverka fetisch bestämma hur saker ska hända.

I alla fall mina dagar har varit bra. Det har dock inte hänt något speciellt men jag har börjat tänka lite mer på hur det verkligen är med ödet eller om man bestämmer helt själv.

Aja det får man väll aldrig reda på men hoppas att har haft/får en bra dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan (igen). Vad har hänt sen senast? Jo, det har blivit mer läxor och prov i skolan som tar upp mycket tid och har därför inte kunnat blogga. I gymnastiken har vi börjat träna inför träningarna som ska vara i april och jag klarade äntligen bomflickis på mark själv.

I skolan börjar vi träna inför våran skolturné och det går jättebra. Jag ska spela bas på en låt och sjunga på en.

Gillar ni att spela eller sjunga?
Hoppas ni har/får en bra dag✨

Likes

Comments

Hej! Det var länge sedan.

Det har varit väldigt mycket och väldigt jobbigt nu i några veckor men jag ler ändå försöker se det positiva i allt. Min klass är väldigt bra och vi har väldigt roligt tillsammans men ibland kan det bli lite för mycket när alla är med alla hela tiden och då när klassen splittras blir det ibland kaos, men jag älskar min klass ändå.

Idag hade jag träning och det var väldigt svårt och bär jag inte klarar det blir jag irriterad på mig själv men, men vad ska man göra. Vid tvåtiden mötte jag upp några av mina kompisar på Väla centrum och jag handlade ett block till skolan.

Denna helgen är min mormor och morfar här och min morfar och bonus farfar hjälper oss att sätta upp en ny vindslucka så det är sågspån och damm överallt just nu, men det kommer för hoppnings vis bli fint i slutändan. Nu är klockan mycket och måste sova. Godnatt.

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte bloggat på en dag nu och det enda som har hänt sedan dess är att jag har varit på träning.
Träningen idag var hälften löparteknik och hälften var en vanlig träning.
Mina kompisar hade en tjejkväll men jag kunde tyvärr inte komma för att jag hade träning. Igår var det också säsongspremiär för talang och det var jättebra. Såg ni det?

Förlåt för att det inte var så mycket text idag men hoppas att jag har mer att skriva om nästa gång✨

Likes

Comments

Hej, det var några dagar sen!
Vad har hänt sen senast? Jo, jag har börjat på trumpet, börjat skolan och varit hemma. I tisdags hade jag min första trumpetlektion. Det var väldigt svårt, men jag kom ihåg lite från när jag gick innan. Skolan började i onsdags väg det var både kul och tråkigt. Det var jättekul att träffa alla kompisar som jag har saknat, men det var inte lika kul att behöva gå i skolan, men lite kul var det i alla fall. Hoppas ni har haft det bra.

Går ni i skolan?

Likes

Comments

Hej!
Idag har varit en ganska vanlig dag. Jag har packat upp och rensat min garderob. Jag rensade ut nästan halva min garderob och det ska nu gå till bättre behövande.

Senare åkte jag till min träning och vi började på ett nytt fristående hoppas att det inte blir för svårt😬

Skolan börjar i övermorgon och det enda jag längtar efter är mina kompisar men något jag inte längtar efter är alla läxor och prov som vi har.

Hann inte ta några fina bilder idag, men hoppas ni har haft en fantastisk dag!

Likes

Comments

Idag var det en ... ja jag vet inte vad det var för en dag. Den började bra jag vaknade tidigt, kollade på mobilen och gjorde frukost. Vid ett tiden åkte vi till min moster. Min moster har två katter så fick såklart astma och då var det perfekt med en lång promenad på en och en halv timme i skogen.

Nu är vi påväg hem och det blev inte en händelserik dag men jag tog några fina bilder i skogen. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Idag har varit en dag som varit väldigt upp och ner. Dagen började med att jag vaknade med astma och kunde inte andas. Sedan skulle mina kusiner komma och då behövde jag städa och dammsuga hela ovanvåningen (som dock inte är så stor) men det blev lite stressigt. Tillslut var det dags för kalaset vi åkte ner upp till min mormor och morfar och allt började med att äta en julmiddag. Några av mina kusiner kunde inte vara med på julafton så vi fick fira lite med dem idag. Vi åt, de öppnade paket, en av mina kusiner fyllde år och vi lekte. Allt som allt blev det en bra dag och hoppas att imorgon blir en minst lika bra.

Tog också lite bilder idag när jag såg fina motiv och ja försökte att få till i alla fall en bra bild. Vilken tycker ni var bäst?

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det är jag Vilma. Jag är en glad 13 åring som älskar allt som har med musik, gymnastik och allt som har med foto att göra och jag hoppas att det här ska bli en bra plats att uttrycka mig om vem jag är och vad som händer i mitt liv samtidigt som jag kan lägga ut fina bilder.

Jag är helt ny med bloggandet och vet inte riktigt hur man gör än men det ska bli kul att lära sig mer om hela bloggvärlden. Har någon några tips som kan hjälpa så tar jag gärna emot det.

Här kommer jag att uppdatera om mitt liv och mina upplevelser. Jag kommer försöka uppdatera i alla fall var annan dag och hoppas att någon tycker att det är intressant.

Idag har varit en rätt så lugn dag det enda jag har gjort är att jag har packat till Orust. I skrivande stund sitter jag i bilen mellan två av mina syskon påväg upp till Orust för att fira min kusin och ett litet efterfirande av jul eftersom några av mina kusiner inte var med på jul. Det kanske kommer några bilder från kalaset imorgon. Hoppas att ni har haft en bra början på det nya året och att året bara blir bättre.

Ses✨

Likes

Comments