Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tror ingen har missat denna kollektion som Pharrell Wili​ams precis släppt för Adidas? Så galet snygg!! Är verkligen så sugen på de antingen de röda eller blåa. Skon finns i 50 olika färger så det finns någon som passar alla helt enkelt. Tänk en helsvart outfit med en färgklick på fötterna? Yuuumm. 

Likes

Comments

Haft en helt fantastisk helg omringad av massor utav härliga människor som bara gjort mig så lycklig! Har varit väldigt stressigt och ett väldans flängande men har haft så kul.

Fredag: Fixade lite grejer efter skolan och gick sedan hem för att packa ihop en väska för att gå till Mickan och göra mig iordning med resten utav tjejerna för att åka iväg på lite partaj på kvällen som blev såå lyckat verkligen, gud va kul vi hade!!

Lördag: Vaknade upp efter några få timmars sömn jämte bästiss och vi städade iordning lite och åt pannkaks-frulle med de andra innan vi begav oss hemåt igen. Sega som vi var slumrade vi till en stund och sedan kom ett gäng från gårdagen till Nora och vi hade det supermysigt med massa fika, kortspel och musik, mot natten drog vi oss mot donken för lite nattmat och sedan somnade vi gott när vi kom hem.

Söndag (idag): Kom precis hem och ska lägga mig i sängen och kolla några avsnitt TVD och möla mat och pepsimax. Ska bara fortsätta ta det lugnt idag och plugga lite och mysa med me myselft and I.

Hoppas ni också haft en mysig och rolig helg oavsett vad ni gjort, puss!!


Likes

Comments

2 godbitar jag just klickade hem, lagom till sommar och våren som FINALLY är påväg!!! Båda från nelly.com.


Likes

Comments

Want them ALLLL.​

Likes

Comments

1. Angelica Blick. En blogg jag läser i stort sett varje dag, hon satsar mycket på detaljer och har olika stilar i sina outfits som blir nästintill perfekta every time.

2. Fanny Lyckman. Läser inte hennes blogg varje dag men ofta iallafall. Hon har verkligen en speciell stil och kommer med nya ideér hela tiden där man kan hämta inspiration för varje gång man kommer in på bloggen!

3. Kenza Zouiten. Tror nästan att varenda tjej i världen skulle vilja se ut som henne och likaså jag. Både hennes utseende och kläder är verkligen todiefor. Går in på hennes blogg minst en gång per dag.

4. Lisa Olsson. Har inte läst hennes blogg så värst länge, i ett år kanske men tycker om den mer och mer hela tiden. Tycker hon är vacker verkligen och har en ganska enkel stil men ändå med en egen twist på allt. Grym!

Likes

Comments