ja så hör såg det ut när jag och Elvis vaknade idag. Jag ör då fortfarande jättesjuk har hosta, snuva, ont i halsen och feber. Men jag hade tänkt att ha en QA så ställ frågor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hatahat tröjorna står då för att man är med i kampen om nätmobbning och näthat vilket jag tycker är väldigt viktigt att man tar upp, så alla hatare där ta en sekund och tänk lite innan ni skriver något dumt. Det gers ut 25 000 tröjor till olika skolor och sånt men man kan även vinna en sån här tröja genom attGå in på Mollys instagramkonto @m0llys och nominera en kompis som gjort något riktigt schysst på nätet. Skriv en kommentar till Mollys inlägg och motivera varför din kompis är en värdig vinnare. Glöm inte att använda #hatahat och att tagga din kompis i kommentaren. Om din kompis vinner får ni båda varsin tröja. Lycka till!

Likes

Comments

hej detta är då mitt första inlägg på denna bloggen idag var det då skolavslutning och jag gick upp kl 06:00 fast jag var och är jättesjuk och fixade mig och så och sen när jag och två andra kompisar skulle gå dit så sa de att den var inställd för att det var så dåligt väder sen då kunde man inte ta ut några elektriska saker som tillexempel ett piano sp då blev jag ganska glad eftersom jag var så sjuk sen så gick jag bara hem kolla på film och ni sitter jag här och bloggar och detta var då detta inlägg vi ses i nästa hejdå!

Likes

Comments