​Hej igen. Nu var det ett väldigt bra tag sedan ett nytt inlägg kom upp, men vi har haft väldigt mycket i skolan redan första veckan, och därför inte gjort så mycket och inte hunnit blogga. Men nu är det fredag vilket betyder att det är helg. Idag ska jag inte göra något särskilt, men något ska jag nog hitta på. Men imorgon ska jag kolla på match, plugga lite och eventuellt något mer. Jag har inte riktigt bestämt mig. Sedan på söndag ska jag själv spela match mot Danderyd, på lördag kollar jag innebandy match men kommer att spela fotboll. Så det kommer komma ett inlägg efter helgen om dels hur min match gick men även om vad som händer nästa vecka, så vi hörs på söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej hej allihopa! Nu är det torsdag och vilket betyder att jag började skolan idag, vilket jag inte längtade efter. Men man kan ju tyvärr inte vara ledig året om. Nu sitter jag en väldig trött Vilma i soffan efter ha börjat skolan, packat samt risigt idag. skolan gick fort och vi gjorde inget speciellt. När jag kom hem från skolan packade jag lite för att sedan åka till stallet för att rida. Idag red jag en häst som heter Madonna, hon är verkligen jätte fin att rida men lite klurig att hitta knapparna på. ju längre tid att lektionen som gått kändes det bara bättre och bättre, och började hitta fler och fler knappar. Imorgon ska vi gå runt i stan med skolan och lite senare på eftermiddagen åker jag till Karlshem med Moali!! Karlshem är ett ridställe, vi ska på ett läger, man kan säga ett träningsläger vilket ska bli väldigt kul. Kommer dock inte kunna uppdatera när jag är där så skriver ett inlägg när jag kommer hem på söndag! puss puss, ha det bra så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

​Bloggandet har hamnat lite i efterkälken men de e för vi varit ute på sjön en hel del och det har dels varit dålig teckning och har inte haft datorn med mig. Ska försöka uppdatera lite oftare. Men behöver nu säga att de inte alls är långt kvar till skolan börjar vilket betyder att sommaren snart är slut! När skolan början, börjar även sporterna då det kommer mer inlägg om de. 

Kort inlägg idag, men de va mest så ni skulle få lite information, ses i nästa inlägg!!

Likes

Comments

​Hej!

Nu har det gått några dagar sen det förra inlägget kom ut, och vi har gjort en hel del!

Vi kan börja med att i förra inlägget skrev jag att vi skulle till Åland, och det var underbart där. Dagar vi hade var väldigt bra, vi var bland annat ute på sjön och gick i "stan". Sedan när vi kom hem, fick vi "gäster". Dem som kom är också familjekompisar som dem vi var hos. Vi mötte dom ute på sjön, och sedan hängde vi på en klippa tills vädret började bli lite sämre, då åkte vi hem till vårt land. Lite senare på kvällen var vi och handla, och dagen därpå var vi ute på en klippa hela dagen. Vi åt båda lunch och middag ute, och åkte hem ganska sent. 

Och nu har vi kommit till denna dag. Vi har varit på sjön i 4 timmar och 18 minuter... Då undrar ni varför, jo för vi har köpt ny båt idag!!! Dagen började med ett morgon dopp och sedan frulle. Strax efter frullen satte vi oss i bilen påväg mot båten, vi hade redan kollat på båten en gång tidigare och nu var det dags för att skriva papper. När papperna var påskrivna och pengarna fixade så satte vi av mot landet. Vi viste att det skulle ta ungefär fyra timmar att åka men vi beräknade att ta något stopp så att det skulle ta längre tid. Det första stoppen blev redan efter ungefär 1 timme, och det blev på bondens glasskalas! Sedan fortsatte vi kanske 2 timmar till innan det blev ett stop på gräddö mack, för handel av lite godis! Nästa stopp var hemma. Redan efter bondens glasskalas började det små droppa, sedan kom spöregnet, men som tur var höll vi på att fälla upp kapellet när det började små droppa. Det regnade tyvärr hela vägen hem efter det. Så nu kommer de bli mycket båt åkande.

Men till dagen imorgon. Då blir det upp tidigt åka med pappa som ska hem så han ska släppa mig och Albin vid Gröna lund, för vi ska gå med släkten. Under dem senaste åren har det blivit till en tradition, så imorgon är det dags, vilket ska bli roligt!! Kanske att ni får en uppdatering imorgon efter Gröna lund dagen eller om det blir dagen därpå. 

Och i det här inlägget kommer tyvärr inga bilder pågrund av strul. Men hoppas det är okej ändå så hörs vi!

Likes

Comments

Hej Hej! Andra inlägget, wiho.

Till vad denna dag har handlat om. Vi har haft en super bra dag med blå himmel. Imorse vid 12 tiden åkte vi ut med båten till en ö lite längre bort för att umgås med nära vänner. När vi kommer fram så har dem andra redan kommit, två familjer i en segelbåt och en annan familj i en motorbåt. Vi lägger iland i lugn och ro. Föräldrarna börja grilla och vi barn börjar vi bada. Sedan efter lunchen går vi på en upptäcktsfärd på ön, och hittar en hopp klippa. Liten stund där efter går vi barn samt föräldrar dit och hoppar lite, vilket var väldigt kul! Efter det gjorde vi nog inte så mycket förutom att bada ännu mer, tills det var dax att åka hem. När vi väl kom hem tog vi det bara lugnt på altanen då vi var väldigt trötta efter denna fantastiska dag. Sen det lite roliga, som jag tyckte då. En liten stund innan middagen, helt spontant klippte jag mitt hår själv... Resultatet blev bättre än förväntat faktiskt.

Men nu har jag precis packat för imorgon åker vi till Åland i några dagar!! Vilket ska bli så sjukt kul. Våra grannar hemma, men som vi även är familjebästisar med har landställe där och som tur är så är dem helt underbara så vi får komma och hälsa på!! Därför ska jag bara ta det lugnt och kolla datorn kanske mumsa lite godis, så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! Här kommer bloggens första inlägg!

Hade inte tänkt att skriva om något speciellt nu i första inlägget, men ladda upp lite bilder från dem senaste dagarna, som bland annat har varit när vi varit ute med båten, frukost, när vi varit och badat, och när vi varit ute på kvällen. Olika dagar med olika människor, men alla lika härliga!

Framöver kommer det komma väldigt mycket blandade inlägg, och hoppas ni kommer vilja läsa! ;)

Det ska stå 14/7

Likes

Comments