Jag har valt lite saker som jag tänkte recensera, har själv dessa grejer jag visar och kan därför uttala mig om vad jag tycker om dem. Bilderna är tagna från google.

Here we goo!

Micklem multibridge.

Jag ÄLSKAR detta träns, sjukt snygg, sitter bra och har sjukt bra passform. Hade förut ett vanligt micklem och jag tycker om det väldigt mycket också, men detta är klart mycket snyggare. Sen är det inte så farligt dyrt heller, BÄST!

Dyon tyglar.

Bra grepp, snygga. Men kvalitén suuuger. Jag har tagit väll hand om mina tyglar men dom ser hemska ut. Kommer INTE köpa dom igen... Dock är dom inte dyra så man får vad man betalar för!

Veredus skydd.

Dom är as snygga, bra passform och bra kvalité. Dom jag har nu är egentligen en aning för små för Romeo, dom passar inte alls på Arisco. Så ska köpa nya så fort jag har möjligheten. För dom är ju sååå snygga!!!

Kentucky magplatta, fluff.

Jag har haft min i drygt en vecka och ääälskar den. Sjukt snygg och Arisco som är känslig älskar den också! Kan verkligen rekommendera denna magplatta för de hästar som har sadeltvång. Man kan inte spänna sadelgjorden så mycket som en vanlig magplatta och då brukar hästar som är känsliga mot det gilla den här, ex Arisco! Det ända negativa med den är att man får spänna den ganska så fort när man har satt på den annars kan den glida lite men det är bara att vara noggrann när man sadlar!

Kep hjälm.

BÄSTA HJÄLMEN EVER! Den är sååå sjukt skön och jag tycker den är så galet snygg! Men framför allt är det den säkraste på marknaden, lite därför jag köpte den. Har inget mer att säga än att jag kan rekommendera den! Dem är sjukt dyra men värda priset, en billig livförsäkring helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lovar du att vara ärlig? Japp:)

Du heter: Vilma Numason

Låt just nu: Bruises!!!

Beroende av: Mat, och hästar ofc.

Favoritkaraktär(er) i film: Jughead i Riverdale<3

Vem behöver du mest just nu: Hästarna

Vad tror folk om dig: Kanske att jag är blyg, bjuder inte på mig själv, bortskämd

Stämmer det: Ja, fast inte i mina kompiskretser:)

Vad får du oftast komplimanger för: Att jag rider bra:) Annars att jag är smal (ja ni läste rätt)

Vad säger du för att imponera på någon: inget.... Är väll bara mig själv

Hur imponerar man på dig: Ta första steget och vara sig själv

Brukar du skratta för dig själv? ALLTID

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Mamma: "MAT"

Vilken är din favoritmålning? Eh... vet ej

Vart bor du: Halland, Halmstad

Trivs du där: Nej, vill flytta så fort jag har möjligheten

Festar du mycket: Aldrig

Är du allergisk i mot något: Nej

Nästa mål i ditt liv: Flytta

Hur svarar du i mobilen: "Hallå" eller "Hej"

Vem ringde du senast: Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Kan du hämta mig vid bussen?"

Antal sömntimmar inatt: 4... uups

Sov du ensam: Jaaa

Brukar du komma i tid: 2 av 3 gånger

När mår du bra: När min plan går som planerat, min dag förstörs om det uppstår nåt oväntat. Jag vet, ska jobba på det!

När blev du fotad senast: Idag, snap

Vanligaste färg på dina kläder: Blått

Vad tycker du om fötter: HATAR när man nuddar mina fötter

Är du smart: Ja det tycker jag, ibland

Är du aktiv i skolan: Ja

Vem/vilka saknar du just nu: My, Anna B

Favorit dryck på morgonen: VATTEN

När brukar du gå och lägga dig: Typ 23-00

Är du blyg: JAAA

Vill du hellre ha mail än brev: Ja ofc

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Om det är en häst, ja. Annars vet jag inte

Har du spytt offentligt: Nope

Är du nöjd med ditt liv: Ja det tycker jag!

Är du bortskämd: Folk tror nog att jag är jätte bortskämd, är väll bortskämd om man jämför med mina kompisar men jag jobbar också för det jag vill ha och får inte allt jag pekar på, absolut inte.

Likes

Comments

Ja, ni läste rätt. jag börjar blogga igen. ska börja skita i vad folk tycker och bara köra, skita i vad folk har att säga om det. Är fruktansvärt tillbaka dragen som person och i nuläget pallar jag inte med yt, speciellt inte nu när jag går i 9:an, gymnasieval o.s.v. Och med det sagt vill jag inte uttala mig om det förens jag vet exakt om jag kommer in där jag sökt. Just för att om den inte skulle bli av så vill jag inte sitta här och skriva massor om det, så enkelt med det!


Allt händer på en och samma gång just nu och allt snurrar runt i mitt huvud och allt är ganska jobbigt, men det är ju sånna tider och är nog inte ensam om det. Men skolan och hästarna går relativt bra! men det är alltid en press på en nu..


Aja slut pratat om det! Tänkte presentera mina hästar för du som läser kanske inte har en aning om vem jag och mina hästar är;

Arisco W

Arisco är en valack född 10 efter Corlensky G, ca 165 i mnk.

Vi köpte honom 5 october 2017, 4 månader sedan. Mamma hittade honom på hästnet och skickade en länk till mig. Letade igentligen inte häst vid detta tillfälle så man kan säga att det var ett spontant köp. men vi åkte och provred honom och jag blev KÄR. Bestämde oss för att köpa honom på vägen hem från provridningen. Han var väldigt omusklad (det är han fortfarande men bättre nu) och går inte att gemföra hur han är nu, han var jätte fin när vi kollade på honom men det visade att det var det bästa köp vi gjort, ingen kanske tror det nu, men jag känner vilken stjärna han är. Men han har sina nackdelar.... Han kommer ifrån polen och har troligen inte blivit behandlad rätt.... Han har varit väldigt kronglig att hoppa upp på då han reser sig när han är spänd, men efter 4 månaders träning står han nu stilla, avslappnad när jag hoppar upp med pall, vilket inte gick innan, gäller att göra precis likadant varje dag och själv vara lugn så funkar det jätte bra! Men han är fantasktisk.


Emeracly Romeo

Romeo är en valack född 11, fullstammad Connemara imp Irland, D-ponny.

Vi köpte honom 14 november 2016, men vi köpte honom till min syster och inte till mig, men min syster har slutat/pausat ridningen så jag har tagit över honom. Det ändå som är med Romeo är att jag inte gillade honom när vi provred, och inte heller dom första månaderna, men senare började jag rida honom och nu gillar jag honom jätte mycket. Planen med Romeo är att klättra i klasserna och sälja honom näst nästa sommar och gå över tillstorhäst helt, om min syrra inte väljer att börja rida igen.

Detta var lite basics om mina hästar!


Ska försöka få upp 1/2 inlägg per dag om det rullar på.

Vi hörs nästa gång, XOXO Vilma


Likes

Comments