Just a normal day

Hej hjärtisar.

Här ovanför kan ni se lite bilder från min dag. Förutom pizzabilden som är från igår när jag och Fannie åt tillsammans. Att göra pizza på tacobröd är så himla gott, något som måste testas! Jag och Emil gör det så ofta när vi inte vet vad vi ska äta.

Idag började jag dagen med kaffe på sängen och sedan en promenad med Diva. Gjorde ett snabbt men svettigt träningspass hemma och sen tog jag en lång dusch. Testade en ny hårmask från Maria nila som jag nyss har köpt. Märke kanske inte så mycket skillnad nu första gången men hoppas att den ska stärka mitt hår litegrann. Mjukt blev det iallafall!

Eftersom att det var så soligt kände jag att jag inte kunde sitta inne så jag tog med mig en bok och satte mig på balkongen någon timme. Diva njuter så mycket när hon får ligga där ute i solen invirad i en filt. Jag med såklart!

Jag och Bella träffades en snabbis för att fota lite inför samarbeten. Gick väl sådär då energin inte var på topp. Men skrattade iallafall så tårarna rann och det är väl ändå härligt. När hon stack gick jag och Emil en promenad med Diva. Gick inom hemköp och köpte lite mango och grapefrukt som vi åt framför Robinson. Nu ligger vi i sängen och ska sova när som helst.

Puss och godnatt på er

XX Vilma Lind

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229