Jobbdag

Innehåller affiliate-länkar

Två bilder som fick mig inse att vi behöver putsa både fönster och spegel....

Hej hjärtan <3 Idag har det varit en helt vanlig jobbdag. Försöker gå upp vid 7 nu när jag jobbar hemma för att få in lite normala rutiner. Då hinner jag även gå en runda med Diva, bädda sängen och dricka en kopp kaffe innan jag sätter mig vid datorn. Annars blir det lätt att jag reser mig ur sängen 07.55 och släpar mig till datorn för att börja vid 8.

Så jag tog mig upp kl 07, gick en kort promenad med diva och satte mig med kaffekoppen framför youtube. Sedan på frukosten går jag ut en sväng igen och äter frukost framför datorn. Samma på lunchrasten. När klockan blev 5 åkte jag och Emil hem till mamma och pappa och åt mat. Tror vi äter hos dem oftare än hemma faktiskt....

Nu har jag kommit hem och tagit en dusch och lagt på en ansiktsmask. Jag hatar att hyn blir så tråkig den här årstiden. Jag blir så torr och min hy mår allmänt skit. Dock det som har räddat mig denna vintern är DENNA, tyvärr är min slut nu men har en ny beställd. Verkligen ett tips till alla som blir lika torra som jag!

Just nu ligger vi i sängen och kollar tv. Vi är ju små pensionärer som lägger oss vid 9 och somnar senast klockan 10. Men det är ju så skönt att sovaaaa.

XX Vilma Lind

Gillar

Kommentarer