TÄMÄ KEVÄT

Moikka pitkästä aikaa <3 Aika rientää niin hirmuisella vauhdilla eteenpäin, etten ole paljoa blogia kerennyt edes vilkaista! Oon ollut nyt keväällä tosi paljon työharjoittelussa joka on tarkoittanut 8h työpäiviä aina, joten sen jälkeen aikaa ei hirmuisesti ole jäänyt. Kun wanhojen tansseista selvittiin, rupesin ahkerasti harjoittelemaan autolla ajamista, ja siihen menikin koirien lisäksi oikeastaan kaikki vapaa-aika. Nyt on kuitenkin jo kortti taskussa, joten vapaa-aikaa on jäänyt jopa salilla käymiselle sekä kavereille! Tällä hetkellä miun vapaa-aika koostuukin koirista, treenaamisesta, eläinkerhon vetämisestä, kavereiden näkemisestä sekä tänään alkaneesta koirakurssista. Nyt on niin ihanaa kun on ollut lämpimämpää ja valoisampaa, niin on ollut mukava koirienkin kanssa olla vielä myöhempään illasta ulkoilemassa.

Vielä pitäisi vähän aikaa jaksaa koulussa ja työharkassa, ei kuitenkaan montaa viikkoa kesäloman alkuun! Odotan kesää tosi innoissani, ja omiin 18- vuotis synttäreihinkin on enää alle kaksi kuukautta aikaa. Nyt kun vielä jaksaa viimeiset amiksen opinnot ja kesken olevat lukiokurssit käydä loppuun, voi hyvillä mielin lähteä kesälomalle! Tosin sitten odottaa se urakka, kun vuoden päästä olisi tarkoituksena valmistua sekä amiksesta että lukiosta.

Nyt miä kuitenkin lähden laittamaan kasvonaamion kasvoille ja katsomaan viimeisimmän tempparijakson, sekä valmistautumaan huomiseen harkkapäivään! Mitä teidän kevääseen kuuluu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229