Header

Min spellista på Spotify, den jag lyssnar på heeeela tiden! Ska lyssna lite sen sova, så godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och lyssnar på efterlängtad musik. Är riktigt trött och behöver en skön dusch, mat och sen sömn. Hade NP i 2 timmar och 20 min i svenska, det var helt okej men de är jobbigt att hålla koncentrationen utan musik i öronen. Man måste ju sitta tyst hela tiden också vilket gör saken värre. Men slutade dock 10.45 så de va bra ändå. Var med Linnea efter skolan så orkade inte gå hem, för åt ändå i skolan. Men hittade pappa sen och han skulle åka och äta pizza så han bjöd på kebab efter att jag ätit.. 😉 Sen när Linnea slutade så gick vi och köpte sån burk med calippoglasskulor som smakade citron och cola, suuuupergod! Tror den smaken är ganska ny i Sverige också. Efter Linnea gått hem så kom Selma en stund och drack smoothie och kollade family guy med oss, men hon åkte hem nyss. Så har haft lite fullt upp idag.

Har inte bloggat så mycket, glömmer heeeela tiden eller så har jag inget att blogga om :(( Ska försöka så fort det kommer upp något att blogga om men vi får se hur det blir ;)

Ha en bra kväll, och hoppas ni är taggade inför fredag imorgon :)

Likes

Comments

Även om det är lördag idag så ligger jag inte kvar i sängen, är redan färdig och har duschat och sminkat mig. Jag ska va med min syster och hennes kompis idag, och han kommer efter 11 så behövde va färdig innan det.

Rosa sweatshirt - Gina Tricot 199kr
Drop Needle top - Odd molly 549kr
Jeans - H&M 1
99kr

Likes

Comments

Holaa!

Tänkte ta tag i bloggen nu så den inte bara står och är helt oanvänd. Vet inte hur länge jag kommer komma ihåg att uppdatera bloggen, men jag kommer göra det så ofta jag kan/kommer ihåg.

Iallafall så är de äääääntligen fredag! Hade bara tre lektioner idag eftersom min sista lektion var inställd, så fick sluta 13.40. Det är skönt att sluta tidigt en fredag för en gångs skull. Så nu ska jag städa upp lite på rummet och chilla resten av dagen. Jag och min syster var och köpte chips direkt efter skolan som vi ska ha ikväll. Dem har skaffat chips i lösvikt på prov nu, precis samma som dem fixade uppe i Umeå bara att det är inte säkert att vi kommer fortsätta ha det. Får hoppas att det stannar då det är helt perfekt när man inte riktigt vet vilka sorts chips man vill ha och kan ta lite av varje!

Men nu ska jag sova en stund, så kommer säkert ett inlägg ikväll. Hade!

Likes

Comments