Header

Hej igen!

Det har varit ett uppehåll nu och det kunde jag nästan räknat med att det skulle bli. Jag är som jag är och har svårt att ta tag i saker när intresset inte är lika stort som för andra saker.
Men det har bara varit mycket som snurrat omkring i mitt huvud och det har varit mycket i skolan med. Många uppgifter som var tvungen att göras och deadlines är lite tuffare när man går media också men nu ska jag försöka mitt bästa att upprätthålla detta skrivande och lägga ut bilder jag fotat.

Om mindre ån en vecka så är det nyår och det ska jag fira med vänner och bekanta på Öland så det längtar jag till! Sedan är det faktiskt lite mer än 30 dagar till jag fyller 18 år! Jag har ganska mycket blandade känslor om det men det blir nog bra.
Något som jag verkligen ser fram emot 2018 är att jag ska bli faster så det kommer bli så mysigt och spännande!

Jag ser fram emot 2018 och att fortsätta dela med mig av min vardag,
Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och kollar på youtube och bara tar det lugnt. I morse vaknade vi upp i Hultsfred, vi åt frukost och sedan packade vi och gjorde vi i ordning oss för att åka hem till Kalmar. Det har varit en jättebra helg men det är ändå skönt att få somna i sin egen säng som man är van vid.

Ikväll blir det att ställa klockan igen! Trist men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan efter ett litet uppehåll.

Vi hörs, Godnatt!

Likes

Comments

Igår var det en typ av slappar dag för oss. Vi låg mest i sängen och kollade på youtube och chillade mest. Senare på kvällen åkte vi in till Hultsfred, min kille bor några minuter utanför men vi skulle äta hos några bekanta till dem. Vi var ej där så länge men när vi kom tillbaka till där han bor så fortsatte vi med att kolla på youtube.

Idag ska vi ut och åka lite bil men sedan får vi väll se hur det blir, det är inte så bra väder att vara ute i iallafall haha.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Denna dag har varit lite upp och ner. Det började med att de jag bor med inte hade tagit ut soporna och sedan ej diskat efter sig, så det såg ju ut som fan i köket. För er som inte vet så bor jag i kollektiv så jag delar kök/toa och dusch med 3 andra, vilket funkar delvis bra. Min mjölk var slut också så jag kunde inte dricka mitt kaffe som jag behöver för att fungera som en vanlig människa så jag och min kille gick och köpte frukost.

Senare idag blev det att vi åkte hem till Hultsfred där hanns familj bor men innan det han vi kolla klart alla avsnitt ifrån SVTs serie Helikopterrånet. Det har varit jättespännande och jag blir så imponerad av hur de lyckades utgöra det rånet.

Men nu är vi här i Hultsfred och bara ska ta det lugnt, vi får vi se vad vi hittar på imorgon.

Godnatt på er så hörs vi!

Likes

Comments

Jag heter Vilma och är 17 år gammal. Jag är uppväxt i Oskarshamn men flyttade till Kalmar i april 2017. Det gjorde jag pågrund av att jag pluggar på ett gymnasium här som heter Fria Läroverken. Programmet jag går är Estet Media med inrikting foto och sedan film och tv-produktion som jag har ett stort intresse av.

Det här är ett stort utmaning för mig då skriva och förklara mig själv med ord inte alltid varit så lätt men jag ger det här ett försök. Ni är välkomna att läsa om min vardag, hoppas ni tycker det är intressant ;)

Likes

Comments