Nu är det inte länge kvar tills jag drar iväg till Turkiet med min bästa vän Matilda och hennes familj och min familj!! LÄNGTAR!!
Idag har jag varit på Frölunda torg med goaste Julia💗 köpte lite saker som jag saknar till semestern mm. Sen så när vi kom hem så spelade vi Wii (som vanligt) för vi hade inget att göra och spelade draw something eller hur man stavar det skit samma... Skriver nog lite på semestern sen om jag hinner som jag hoppas!

Bye bye🐵

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, nu har jag inte skrivit på jätte länge för att jag har glömt av och inte haft tid! Detta sommarlovet har varit det bästa lovet på länge, mycket bad och kompisar som har sovit över! Celine va hos mig i 1 vecka och sovde över och det va roligt!❤️
Nu har det gått 5 veckor av lovet så bara 5 veckor kvar ungefär, sen träffa alla klass kamrater igen👌🏼
Jag ska även iväg till Turkiet i 1 vecka ska bli as skönt men kommer sakna alla kompisar!

Detta va allt jag ville skriva så ha det gött!

Likes

Comments

Igår va den bästa dagen på länge! Mina favorit tjejer kom hem till mig för att vi skulle göra en No uppgift. Den tog lite mer än 1timme för oss att göra och sen när vi var klara så gick vi upp på mitt rum och skulle göra en beskrivning som våran lärare hade sagt och filma. Sen gick vi ner och då hade jag och bea race ner för trappan för vi båda ville ha min mysiga filt ( Celle har en likadan) så bannan stod kvar så jag rev ner allt och slog ner en kruka med en kaktus i och brand larmet i tacket! Jag vet ej hur jag fick ner det. Sen senare så ringde Celine pizzerian och beställde pizza för jag vågade inte ringa😂 sen så åt vi pizza och hade roligt. Efter vi åt pizza lekte vi kurragömma i typ 25 min. Efter vi hade lekt så spelade vi just dance i typ 30min sen efter det så spelade vi sällskapsspel ( jag vann över Celine) sen blev vi hungriga och ville ha mat så mamma fixa chicken Nuggets till oss👌🏼sen så gick vi upp en gång till och spela just dance i typ 15min. Sen gick vi ut och lekte vinken ( typ dunken och kurragömma) sen åkte vi hem kvart över 9 och Celine ropade wiiiii i alla kurvor för hon gillade att mamma körde så fort😂👌🏼 detta gjorde vi på en dag och Elin va med på förmiddagen❤️

Likes

Comments

Imorgon blir en as go och slappar dag med dom bästa i min klass fast på morgonen och förmiddagen blir inte så mycket att slappa på för vi har en No uppgift som vi ska göra och det är övergångar man ska göra och vi är 6 personer som ska göra detta så vi måste ha 6 övergångar eftersom vi är 6 personen inte så bra fakta om detta men ni får bara försöka förstå!:)

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är vilma elander.

Jag är 14 år och bor i torestorp. Jag är kort och har ljust hår fast jag har färgat mitt hår till brunt men nu är det ljus brunt.

Jag är väldigt blyg och säger inte så mycket på lektionerna för att jag inte gillar att prata inför folk. Ibland gapar jag och sparkas men det är om jag är sur på någon eller om den personen retar upp mig.

Mina hobbies är att vara med kompisar, pyssla, lyssna på musik eller sitta vid datorn.

Mina bästa kompisar är Celine, Elin, Julia, Sanna, Matilda m.m!

Lite fakta om mig hoppas ni vill läsa min blogg!

Likes

Comments