Header

Ni som har följt mig länge vet om att jag är en riktig sucker för klockor i alla färger och former. Mockberg är hittills mitt absoluta favoritmärke och jag har sedan tidigare deras klassiska klockor. Det jag gillar allra bäst med deras modeller är att de är väldigt minimala och enkla = perfekt kombo. Jag har alltid betraktat mig själv som en silvertjej, men när jag fick hem denna guldiga är jag helt såld på just guldigt. Så till studenten blir det definitivt gulddetaljer. En helt perfekt present till den som går ut nu, dessutom. Ni hittar klockorna på www.mockberg.com!

(För ett erbjudande på dessa godingar, hör av er till hanna@mockberg.com)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har äntligen börjat ta tag i min träning och har därför också blivit lite smått besatt av träningskläder. Jag tycker verkligen att det är så mycket roligare när jag känner mig fin, även om det kanske är fel. Detta settet är verkligen som en dröm och satt supersnyggt. Jag som inte har några träningskläder som inte går i nyansen svart känner mig så fräsch i detta. Längtar tills jag får inviga det nu i veckan. Ni hittar detta här.

V

Likes

Comments

Har ni sett vad fint jag fick på posten idag? Jag beställde dessa två för några veckor sedan i förberedande syfte till sommaren som snart börjar knacka på dörren. Så härligt. Den är en stor strandfilt i en rund form där både jag och mitt sällskap får plats. Det finns så himla många mönster att följa på och det är perfekt att ha om man inte vill smutsa ner sin handduk . Ni vet ju själva hur det blir när man tagit ett dopp och får torka sig med en grusig/gräsig/sandig handduk. Not so nice. Sedan har vi också den supersnygga bikninin (here) som jag har i storlek L då den är ganska liten i storleken! Den satt verkligen som en smäck och jag kommer lätt beställa i fler färger.

V

Likes

Comments

Idag vaknade jag och scrollade igenom massor av videos, bilder och texter från gårdagens Women's March. Även om denna världen må vara helt fruktansvärd allt för många gånger, kändes det så himla starkt att se så många människor gå ihop och kämpa för allas lika värde. Sen en tyvärr väldigt vidrig man kom till makten i USA har allting känns väldigt hopplöst, men efter gårdagens protester där flera hundra tusen stod upp mot hatet känns det inte lika jobbigt. Nu när jag skriver känner jag nästan att det blir svårt att få ur mig ord, så jag lämnar det till bilden under. #thefutureisfemale

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit en riktigt junkie när det kommer till inredning. När man vet att dagen tills man flyttar hemifrån börjar närma sig blir det automatiskt lite roligare att börja samla på sig lite prylar att ha med sig till ett framtida hem. Är det bara jag? Hur som helst beställde jag lite nya posters och ramar från Desenio som jag har suktat efter så himla länge. Desenio är verkligen helt perfekt när man inte vill lägga allt för många kronor på just väggdekorationer och vi snackar verkligen kvalité för priset. Jag beställde tre stycken totalt med tillhörande ramar och min favorit är nog tavlan med Zebran (här) som är mitt favoritdjur. Men tavlan över Manhattan (här ) och &-tecknet gör sig också så himla fint ihop. Ett tips är att kika över deras Instagram-sida för den är fullproppad med massor av inspiration att ha med sig innan man beställer.

V

Likes

Comments

Ni som har följt mig länge vet att jag älskar musik, i alla dess former. När det kommer till delen att lyssna på musik är jag väldigt kinkig med att jag har bra ljud i högtalare eller lurar. För ett år sedan fick jag hem mina första Sudio-hörlurar och jag har varit helt amazed med allt som har med dem att göra. Många av mina vänner som fått testa dem har varit helt chockade över skillnaden mellan paren man får från Apple och mina från Sudio - och jag kan inte annat än att hålla med. Därför klickade jag hem ett par trådlåsa (hur skönt?!) så att jag lätt kan träna utan massa trassel med sladdar. De blir verkligen så himla smidiga och enkla att hantera när man slipper den där sladden, med ett ljud som är detsamma. Är ni sugna på att uppgradera era gamla så kolla in på Sudios utbud här (ja, det är värt det).

Likes

Comments

Som ni kanske vet tar jag äntligen studenten nu i juni och det innebär massa roligheter. Allt från bal, champangefrukost, utspring, mottagning och det jag är mest taggad på - en kväll där alla studenter samlas tillsammans och firar. Där jag och typ resterande Kalmar kommer att fira är på Park Hermina och nu tänkte jag bara tipsa er om att säkra era egna biljetter. Med tanke på efterfrågan är det en stor sannolikhet att biljetterna kommer att sälja slut så hade jag varit dig hade jag säkrat min nu asap. Det gör ni enkelt här och jag hoppas att ni är lika taggade på denna kvällen som jag är. Via länken hittar ni mer info och detaljer kring upplägg och det är även där ni hittar biljetterna. Det kommer att bli riktigt maxat.

V

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Kalmarbor (och besökare för den delen också...)! Vi har äntligen ett nytt hak att hänga på och det ligger lokaliserat med bäst utsikten och nyttig fika mittemot slottet. Jag skulle säga att jag har besökt en hel del olika fik, men detta slår alla med hästlängder. Ni måste dit och testa en juice eller två i kombo med deras rawbolls. Mums!

Likes

Comments