5564408894

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Usch, förlåt för  dålig uppdatering! Men jag får väl skylla på läxor och att jag varit trött, helt enkelt!

Idag är det iallafall äntligen fredag, och jag har varit hemma största delen av dagen. Jag var nämligen hos tandläkaren, eller tandreglerarnen, i förmiddags, och spände min tandställning. Så jag var hemma efter det, då jag hade väldigt ont, och inte hade kunnat äta.

Nästa vecka hoppas jag att mina ljus kommer! Men det gör de nog, då det var typ en vecka sen jag beställde de.

Usch vad kort det blev haha. Men jaja, så blir det ibland. Här är ett citat som jag äälksar, och som jag tycker man ska gå efter.

Likes

Comments

Ikväll ska jag sätta mig och försöka få iväg min yankee candle beställning, haha. Jag älskar doftljus, speciellt nu på hösten och vintern. Men så har jag tänkt göra det sen i fredags, men aldrig gjort det. Så varje gång jag tänkt beställa har det varit slut i lagret dagen efter. Så ikväll ska jag göra det, för jag vill verkligen få de där ljusen nu i veckan.

Usch, sen är det ju söndag också. Söndag = söndagsångest. Nejmen söndagar är verklige inte min ''happy-day'' dag om man vill uttrycka sig så.. Haha.

Idag var jag på en marknad med två utav mina vänner, och nu i eftermiddag har vi firat min bror som fyller år på tisdag! Nu ska jag nog bara ta det lugnt och få iväg beställningen snart...

Detta är inte min bild, men den får mig att längta sååå mycket till julen haha!

Likes

Comments

Så.. HEJ och välkommna till min blogg!

Jag heter då Vilma, och är en tjej på 1* vintrar. På fritiden älskar jag att lyssna på musik, och skratta. Kanske lite för mycket. Eftersom detta är ganska nytt för mig så är jag självklart inte så bra på att blogga. Jag har faktiskt haft bloggar innan, men raderat de efter bara någon dag, då jag inte vetat vad jag skulle skriva, och jag inte varit aktiv osv. Men nu ska jag verkligen försöka. För det där med och blogga är faktiskt roligt, när man väl försöker.

Tyvärr blir det inga bilder i detta inlägg, då jag inte hunnit fota än, haha!

Likes

Comments