Tanker om : Episode 2 + senere tid

Alene

Dag 4 - Så du fiskestanga mi?
Så fornøyd med den. Etter litt om og men så får jeg den endelig til å funke. Som du kanskje så på dag 1 så fikk jeg jo en stor fisk og jeg håpet på å få en før Cato Hehe. Det var mye av motivasjonen min og litt sånn artig egen konkurranse jeg hadde med meg selv Pga jeg har nemlig en fiske dvd av Cato hjemme med autografen hans på og alt.

Det er ikke alltid man våkner til dyr i Hagen!
I dag savnet jeg rett og slett min egen positivitet og min energiske energi der ute!

Dag 5 - for en dritt dag. Ja jo jeg fikk jo fisk men det ble en inne dag i dag. Sovepose er min beste venn. Tankene mine løper løpsk. Flyttingen ødelegger tankene mine så mye! Det jeg egentlig burde gjort var å bare gå ned med fiskestanga å prøvd og kaste med spinner eller sluk, det er jeg jo så glad i. Men tankene er ikke der tankene er i en negativ boble.


Tusen takk!

Dag 6 -Jeg trakk meg i dag Pga jeg rett og slett ikke klarte å være der mere for flyttingen ble en så stor greie i hodet mitt. Jeg klarte rett og slett ikke å sitte der mens jeg viste alt jeg måtte pakke hjemme. Og kjedsomheten ble en stor faktor.

Alt ble doblet så lenge der ute 2 dager ble til 4 og 6 ble til 12. Og selv om dette med flyttinga var ordnet og gjort nogenlunde klart hjemme så skar det seg helt i hodet mens jeg var der ute. Jeg var ikke kald engang. Jeg hadde fint sånn temperatur messing, jeg fikk vite at det hadde vært 3-4grader denne natta så det var ikke det ... Hadde jeg bare fått sendt en melding og spurt om alt er OK og så svar at alt var supert "ikke stress Tone" så hadde jeg nok vært der lenger, men sånn ble det ikke denne gangen. Jeg så ikke meningen å sitte der lenger. Tenk alt jeg kunne gjøre hjemme!?! Men men jeg gikk i konflikt med mine egene tanker og det var rett og slett ikke noe jeg klarte og overvinne der og da.

Takk for en kjempe opplevelse og jeg er evig takknemlig for at jeg ble valgt ut.

Dere skal ikke se bortifra at jeg melder meg på en annen gang. Når pakkingen og flyttingen ikke ødelegger helt for meg! Men for nå var dette er kjempe opplevelse. Takk! Og takk til alle som heia litt på meg! En nuss på kinnet til dere alle!


Nå som jeg sitter på flyet på vei hjem er det en merkelig følelse, en blanding av fornøyd og litt kjipt. For en fantastisk opplevelse dette har vert. Virkelig! Jeg må opp til nord Norge igjen. Virkelig flott!
Kjøpte med med meg to sterke minner jeg tar med meg hjem. En magnet og et postkort som jeg skal ha i scrapbookinga mi også tar jeg med meg et kutt i tommelen. Reinsdyr på så nært hold var helt fantastisk! Tenk den opplevelsen og sovne til bålet og våkne til at reinsdyrene prater med hverandre!

Jeg skal fortsette å følge med på resten av deltagerne, nå er det 8 av 10 igjen. Herregud så spennende! Følg med på "ALENE" på tv2 zebra du også!

Kom igjen tøffe mennesker!!! Her sitter jeg og er nydusjet og heier på dere! Uff jeg håper dere som ikke har fått noen fisker snart får en fisk!

Takk for en fantastisk opplevelse!

Liker

Kommentarer

Pappa
,
Bra Tone, var tøft av deg å reise dit når det var så turbulent hjemme hos deg, hadde du ikke hatt det i hodet tror jeg pokker meg fu hadde blitt det myyye lenger. Håper du får muligheten senere i livet . Jeg digger deg😃👏👏