snart jul

Bladene er røde, det blir mørkt kl 6 på kvelden og favorittsted er i seng med en serie. Det er mye kos med høsten : Knee støvler, tepper og kakao med skum.

Som vanlig, jeg har ikke noe spesielt planlagt. Er syk, så dette er bare for å sitte og slappe av. Koselig anyways. Men jeg vil ta noen bilder, kanskje lese litt. Driver å tuller litt med noen bilder jeg har tatt.

Jeg har merket at pga høsten har slått inn for fult med kraftig vind, regn og sol om hverandre og alle de flotte fargene så merker jeg at jeg så smått starter å tenke mot jul.

Ja jeg vet det er jo helt sykt! men det er ikke bare min feil for på Instagram i det siste har det vært masse bilder av snø, tur bilder med snø og på facbook kommer det opp videoer med julenissen som har startet forberedelsene sine.

Er det bare jeg som tenker sånn nå?

Ønsker du meg til å gjøre noe spesielt for deg? Høst oppskrifter, bare koselige bilder av te kopper eller røde blader på gata?

Liker

Kommentarer

JEJ
JEJ,
Godt at du ikke liker å gjøre "som alle andre" og fylle på med bilder som det fins hundrevis av! Bedre å være kreativ og original. Lag ny mat og ta bilde av det! Film reaksjonen av hvordan det smaker. Sjekk ut steder i nærheten av der du bor og ta bilder 😊
Villjenta
Villjenta,
Så hyggelig å høre JEJ. Kjempe flotte forslag dette her 😊 tusen takk 😁nouw.com/villjenta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229