hjelp - Trene 2017

Contains affiliate links

Haha ja årets nyttårsforsett. Jeg er vel ikke alene om å tenke at guuuud så idiotisk å ha nyttårsforsett det er jo bare å starte. Hvorfor må det bli et nytt år først?
Hva er din mening om det?

Trenings instagrammen bare døde helt etter jeg flyttet fra Frogner og den må gjøres noe med... eller om jeg bare blender den inn med @Villjenta ... vi får se.

Men uansett så ja...ja jeg har laget meg et nyttårsforsett. Jeg SKAL og VIL begynne å trene igjen. Jeg har ikke hatt vekt hjemme i huset på over 8-9mnd og humøret har heller ikke vært best, og treningen har bare dabbet helt av..

Jeg gikk på vekta hos mamma og pappa i jula og den var ikke der jeg ville. Det er faktisk snart 4år siden jeg veide dette! Men med litt snakk med han hjemme har vi kanskje funnet en løsning jeg kan klare. Det er egentlig bare å gjøre det jeg gjorde før når jeg likte å trene og siden humøret og lysta er på plass så skal jeg starte igjen i 2017.
Problemet er bare hvor?

Har du noen erfaringer og tips til bra treningsstudio?

300,-

590,-

ca 500,-

Det er så mange og velge mellom i Jessheim. Eller så har jeg jo den som er ved jobben. Men nå som jeg har bil kan jeg velge litt selv.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229