Episode 1 - Alene

ALENE

TV 2s nye serie Alene, følger vi ti friluftsmenneskers (med forskjellig erfaring) måte å overleve på ute i villmarka – uten kontakt med noen andre mennesker. Konseptet var enkelt. Utstyrt med kun sovepose, liggeunderlag, tarp, tennstål, kniv og øks – samt enkelt fiskeutstyr, fikk vi i fjor høst tildelt et området rundt Altavatn i Troms. All mat måtte vi skaffe selv, og den som holdt ut lengst vant.

- [de 2 første dgene] -
Dette hadde jeg ikke forberedt meg selv på. Dette var noe av det sykeste jeg har opplevd. De sa jeg ikke skulle ut på vidda men for meg som kommer fra Gardermoen området så er ikke dette så langt unna vidda for min del, selv om det ikke er vidda vidda. :) Alt jeg ser rundt meg er myr og noen få bjørketrær. Hva gjør jeg nå?

Nr1
Finne et lett sted å slå opp tarpen, også finne vann og ved.
Jeg har jo aldri brukt en tarp før. Jeg er telt jente. Så dette kan bli spennende....
På tredje forsøk som du så på TV 2 zebra i går så fant jeg et OK sted, og tarpen ble etter min mening helt ok der og da..

Nå var det på tide med en fisk. Mens jeg ligger på stenen ved vannkanten går tankene hjem mens prøver å få kontroll på kvalmen etter den soppen jeg var så dum å spiste. Tror jeg sovner litt på steinen i sola der.
Når jeg våknet så ser jeg at duppen er borte. Endelig!

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke tok den største ørreten jeg har fått noen gang fra land og risset den ut på en planke eller noe, som jeg senere kunne spikket ut mens jeg satt der. Tenkte ikke så langt Pga jeg var så sulten der og da.

ALENE går hver Tirsdag 22:00 på Tv2 zebra

Link til tv2sumo : HER

Liker

Kommentarer