Dørstokkmila

Motivasjonen mangler, skrivesperre, dørstokkmila. Hva nå?

Er det motivasjonen som mangler eller er det bare vanskelig å komme i gang. Har jeg hatt for lang blogg pause?
Pausen kommer ofte av for mye som skjer eller at jeg ikke vil dele alt.

Jeg har jo ikke fått fisket siden i sommer og heller ikke vært så mye ute mens jeg har vært gravid og det er jo dette min blogg vanligvis handler om. Det er jo noen som ønsker jeg skal skrive litt om graviditeten og mine forventninger rundt dette. Hvor mye av tankene skal jeg dele? Tråkker jeg noen på tærne? Er det ok at jeg deler mine tanker uten å tenke på alle andre?

Jeg kan jo dele litt med dere...

En ting er sikkert, det at jeg nå er alenemamma skal jeg klare! (får ja jeg føler det er riktig ord siden jeg ikke er sammen med barnefaren) Jeg er klar for alt som kommer! Det skal nok ikke alltid bli så lett men jeg har en styrke i meg som sier Dette klarer du! selve graviditeten har ikke vært så super lett, har vært delvis sykmeldt fra tidlig start og avslutter med bekkenplager, halsbrann m.m og pluss så er jeg ikke den som deler mest tanker og følelser til alle som lurer på hvordan det går og hvordan jeg har det. Ærlig så føler jeg noen bare spør av nysgjerrighet og ikke pga de lurer på hvordan jeg virkelig har det så da blir det sånn at jeg holder ting litt inni meg.

Man får ikke planlagt alt her i livet selv om man gjerne ønsker... Men det er en mening med alt, hvertfall det meste.


Nå er det bare to uker igjen til termin og jeg er i den nest siste uka nå. Nå gleder jeg meg stort til å bare holde han i armene mine. Jeg har kjøpt inn så å si alt jeg trenger og gjort klar fødebagen.

Jeg føler meg super klar!

Takk til dere som har følt meg opp mens jeg har hatt mye på hjertet og ikke alltid har vist hva jeg skal tenke når hormonene har kokt.
-smiler-
💙
Jeg setter utrolig stor pris på dere!

💙
Og selvfølgelig familien min som har vært fantastiske!
Nå venter vi alle sammen på at du skal komme ut.
💙

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229