Den Rastløs

Kom hjem i sta etter en liten tur ute, tenkte Så koselig det er å komme hjem. La meg ned i senga og startet å trykke på mobilen kl 06:00 om morningen. Saken er egentlig det at jeg skal på trening 11:15 men den avlyste jeg nå. Denne uka har jeg ikke trent noe. Jeg foretrekker variasjon. Gjør jeg alltid de samme øvelsene, i samme rekkefølge og med samme intensitet, får jeg svært lite ut av treningen og jeg mister helt gnisten - og ingen fremgang. Men denne uka er nok mere Pga tid og lyst. Jeg blir i perioder hekta på én treningsform, men da blir jeg gjerne lei etter noen få uker. Jeg må trene litt mer allsidig så er det mindre sjanser for å gå lei, og effekten av treningen er mye større. Det er også mindre fare for at jeg overbelaster sener og ledd, tenker spess på kneet mitt.

Jeg har testet ut noen gruppetimer når jeg har fått starte litt senere på jobb. Men det er noen minus ang jobb og treningen. Problemet mitt der at det bare er spinning og løping så tidlig på morningen. Og jeg er ikke super fan av noen av dem og om jeg vurderer spinning er det alltid fult.

Ting jeg skal tenke og prøve: veksle mellom kondisjonsapparater som sykkel, ellipsemaskin og tredemølle, eller styrketrening. Prøv sirkeltrening mere når jeg trener styrke, det gir den variasjonen jeg trur jeg trenger.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229