Header

Motivasjonen mangler, skrivesperre, dørstokkmila. Hva nå?

Er det motivasjonen som mangler eller er det bare vanskelig å komme i gang. Har jeg hatt for lang blogg pause?
Pausen kommer ofte av for mye som skjer eller at jeg ikke vil dele alt.

Jeg har jo ikke fått fisket siden i sommer og heller ikke vært så mye ute mens jeg har vært gravid og det er jo dette min blogg vanligvis handler om. Det er jo noen som ønsker jeg skal skrive litt om graviditeten og mine forventninger rundt dette. Hvor mye av tankene skal jeg dele? Tråkker jeg noen på tærne? Er det ok at jeg deler mine tanker uten å tenke på alle andre?

Jeg kan jo dele litt med dere...

En ting er sikkert, det at jeg nå er alenemamma skal jeg klare! (får ja jeg føler det er riktig ord siden jeg ikke er sammen med barnefaren) Jeg er klar for alt som kommer! Det skal nok ikke alltid bli så lett men jeg har en styrke i meg som sier Dette klarer du! selve graviditeten har ikke vært så super lett, har vært delvis sykmeldt fra tidlig start og avslutter med bekkenplager, halsbrann m.m og pluss så er jeg ikke den som deler mest tanker og følelser til alle som lurer på hvordan det går og hvordan jeg har det. Ærlig så føler jeg noen bare spør av nysgjerrighet og ikke pga de lurer på hvordan jeg virkelig har det så da blir det sånn at jeg holder ting litt inni meg.

Man får ikke planlagt alt her i livet selv om man gjerne ønsker... Men det er en mening med alt, hvertfall det meste.


Nå er det bare to uker igjen til termin og jeg er i den nest siste uka nå. Nå gleder jeg meg stort til å bare holde han i armene mine. Jeg har kjøpt inn så å si alt jeg trenger og gjort klar fødebagen.

Jeg føler meg super klar!

Takk til dere som har følt meg opp mens jeg har hatt mye på hjertet og ikke alltid har vist hva jeg skal tenke når hormonene har kokt.
-smiler-
💙
Jeg setter utrolig stor pris på dere!

💙
Og selvfølgelig familien min som har vært fantastiske!
Nå venter vi alle sammen på at du skal komme ut.
💙

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


– Det er ikke noe problem å farge håret dersom du er gravid og siden det ikke utgjør noen risiko for hverken meg eller barnet.

Jeg prøvde meg på hjemmefarging først pga det var lettest siden jeg blir så fort sliten, men måtte til frisøren.

Jeg mener det er viktig å føle seg vel i denne perioden, og hvis det å fjerne etterveksten er noe som hjelper på selvfølelsen er det bare å gjøre det. For følelsen av at man er frisk og rask er borte nå som jeg er i uke 39.

Men når jeg har tullet det til med hjemmefarging så er det ikke så lett å hjelpe dette gravide håret 😅 men etter noen timer hos en super frisør med navn Ida så ble det bra.
Både kaldt og i riktig farge.

Likes

Comments

Andre trimester av graviditeten er nå overstått.
Jeg har kun 5 uker igjen til termin som er 1 mars.

Bildene er tatt på Sand/Jessheim av #raknehaugen

Likes

Comments

God morgen.

Håper du får en fin dag.

Likes

Comments

Da er vi fremme i uke 34, og det er «bare» seks uker igjen.

Likes

Comments

Nå har isen endelig kommet flere steder og isfiskere har alt startet å teste isen. Noen gjør seg klare for konkurranse og andre venter på tryggere is.
Uansett hvor «proff» du er så er ispigger rundt halsen et must, uansett om du ser noen sitte på isen alt.

I dag fikk jeg I SKUDDET som er et blad laget av Nannestad jeger og fiskeforening. Med et bilde av meg som sitter å fisker. (Bildet under) Må si det bildet fikk en liten sånn «nei, søren heller» fram i meg

Til de som ikke har fått det med seg så er jeg gravid og venter en liten Bjørn i mars, og orken på å fiske og isfiske har ikke helt vært her i 2017. Men jeg har fått med meg en som vil hjelpe meg å borre så da blir det en liten fisketur snart...

Lyst til å være med på spennende isfiske i
Nannestad jeger og fiskeforening?
- ta kontakt med:
Atle Wenger - 958 21 988
at_we@hotmail.no

(Det er han som fikk meg med til Nannestad JFF)

Likes

Comments

Jeg har ikke startet enda med julepyntingen og julefilmer men pga møkkavær, snø og at det straks er desember med kakao og sofakos har jeg lyst til å starte å se på julefilmer nå.
Så jeg tenkte jeg skulle klare å se 24 julefilmer før julaften.


Er det en film du «må» se på i jula?

Deler alt med barnet.

Min gravide uke 26 : Barnet føler det samme som meg nå. Hvis jeg kjeder meg, er trøtt eller stresset, merker barnet dette. Han reagerer på stresshormonene som kroppen min produserer. Hvis jeg blir redd, reagerer barnet på adrenalinet i blodet mitt.

Han reagerer også på positive ting, som når jeg er glad, fornøyd og føler meg elsket. Så jeg tenker hva er vel bedre en å pøse på med masse julekos til meg selv og babyen.

Har du noen koselige film forslag?

Likes

Comments

Noen dager er ikke like sprudlende som andre dager men jeg pleier som regel å sette meg i bilen og synge for å komme på bedre tanker.
I dag fikk jeg virkelig hjelp til å løfte humøret. Mens jeg driver å synger kjenner jeg han i magen sparke og stupe kråke. Det gjorde meg bare utrolig happy merket jeg.

Spørsmålet er om han ville jeg skulle stoppe å synge eller synge videre. Hehe

Håper du får en fin dag i dag. 🦋

Likes

Comments

Noen bilder fra min lille tur :)

Likes

Comments

Er du én av dem som er lik meg og fortsatt ikke har lagt om til vinterdekk er det nå på høy tid å få dette gjort.

Jeg fikk merke av moder natur i dag tidlig at NÅ er det på tide å få på vinterdekkene Tone, det blir et mer vinterlig vær framover.
Nedbøren som faller på Romerike vil skape store trafikale problemer.. (ler) Det gjør det jo alltid, det blir alltid kaos.

• snøen kom tidlig i november 2016 så hvorfor skal den ikke plutselig komme nå?

Likes

Comments

Abonnere på nye innlegg