Jag har faktiskt inte fastnat för någon låt som Joakim Lundell har gjort. Förutom hans första. Jag har svårt att ta han seriöst när han säger att han har gjort låtarna? Det krävs väldigt mycket erfarenhet för att göra en låt. Han kan bara säga till någon annan att göra den och sen lyssna igenom och kommentera. Jag tror inte han har bidragit så mycket med texterna heller om jag ska vara ärlig. Han la ut en bild på ett litet block för ett tagsedan där han skrivit random ord som han tänkt på. Really? Det var det mesigaste jag har sett. Jag tror han bara kände sig tvingad att komma på något snabbt, där han visar att han ’’bidrar personligt’’ till sina låtar. Och det folk fick var en bild på ett miniblock med random ord.. Hahaha.

Jag tror dom flesta är less på honom pga alla 1000 bilder på my story där han försvarar sig, gråter och klagar. Men ändå så vänder han sedan helt plötsligt och säger att man ska ignorera och jobba hårdare. Ca 1h senare så kommer det något nytt han klagar på och gråter om. Jag tyckte om honom i början, men nu så har han bara spårat. Han har valt detta livet och det han har gjort drar till sig fans och hatare. Han valde det offentliga livet!

Likes

Comments

Det känns som att ingen har tagit upp att Paulina Danielsson var med i Lyxfällan? Hon hade bara två skulder. En obetald mobilräkning på 12k och en obetald SJ biljett. Men problemet med henne var att hon inte har någon inkomst nu, eftersom att hon inte håller sina samarbeten med andra företag. Ärligt?


Jag tyckte dom roastade henne rejält! Hon betedde sig som att hon var Sveriges stjärna och såg ner på oss som knegar för att få in pengar. Men vem är med i Lyxfällan? Jo hon, en oansvarig och omogen ungdom. Hur kan man ignorera samarbeten sådär och vara så ignorant?? Blev riktigt uppretad av henne och hon sjönk ganska rejält i mina ögon..

Likes

Comments