Evigheter siden jeg har skrevet noe som helst her inne, men det har vært et hektisk år med bryllup, oppussing og sykdom.

Noe som har gjort at jeg har begynt å strikke. For meg har det vært terapi!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tiden bare flyr avgårde! Egentlig skummelt hvor fort tiden går! Snart 3mnd igjen til bryllupet, og er fortsatt mye som må ordnes.
Heldigvis er kjolen i boks, var inne på Agape idag for tilpasning. Så var vi en tur innom Staples for å kjøpe konvolutter til invitasjonene slik at vi kan få levert ut de.

Likes

Comments

Her er stue, kjøkken, toalett, bad og bod i Villa Svartetjønna. Vi var egentlig fornøyd med hvordan tingene var, utenom gulvet som var i stuen og kjøkkenet. Så etter planen, så skulle vi bytte laminat og få nytt kjøkken etter at vi flyttet inn.

Vi var på Kvik og IKEA for å se på kjøkken, og endte opp med et fantastisk flott fra IKEA, som går i både hvitt og valnøtt. Men når vi skulle rive kjøkkenet så fant vi lekkasje fra badet ovenfor, samt kluss med det elektriske. Noe som gjorde at vi bestemte oss for å fjerne hele taket i kjøkkendelen. Mer ble oppdaget, og vi fant ut at vi burde vel kanskje bare rive alt for å se hva mer som skjulte seg bak fasaden. Og glad for at vi gjorde det er vi! For et tull med det elektriske skal man lete lenge etter!

Så nå, 3 mnd etter at vi flyttet inn, så sover vi i øverste etasje, og bor i leiligheten nede. Mens stue, kjøkken og et helt nytt bad blir ferdig i hovedetasjen. Fant ut at vi bare rev toalettet samt grovinngangen, for å få et nytt stort bad nede.

Gleder meg til å vise dere etter bildene, så fort vi blir ferdig.

Likes

Comments

Det er seriøst et hav av muligheter der ute når det kommer til baderom og hvordan man kan ha det!
Selv har vi øynene våre på dobbeldusj, noe som er nr 1 prioritert når det kommer til det nye badet. Og flittig blir Pinterest brukt, for ideer til hva og hvordan.

Likes

Comments

I november 2016 startet familien min et nytt kapittel her i Villa Svartetjønna. Vi fant oss en enebolig som oppfylte de fleste av kravene vi hadde!
Vi hadde selvfølgelig lyst til å gjøre et par endringer, som å bytte gulvet i stue/kjøkken, samt å bytte ut kjøkkenet. Noe som vi satte av penger til før budrunden startet.

Men etter litt riving på kjøkkenet, så ble det oppdaget lekkasje fra badet over, samt feil på det elektriske anlegget. Noe som har gjort denne prosessen både lang og kjedelig. Boligkjøpsforsikringen er inne i bildet, men der tar jo selvfølgelig ting tid!
Vi begynner heldigvis å se enden av tunnellen nå, med tanke på oppussingen iallefall!

Likes

Comments