Första mötet med huset

Tillbaka till första mötet med huset.
Jag minns fortfarande alla känslor jag kände första gången vi kollade på huset. Jag kommer ihåg alla dofter och alla känslointryck!

Vi köpte huset privat (som jag nämnt tidigare la vi en lapp i brevlådan men eftersom vi inte fick något svar så sökte vi upp ägarna på Facebook) därför var inte huset städat och fixat inför visning).

Vi var och kollade på huset i februari (tror jag det var🤔) i vilket fall som helst var det en mycket grå dag- slask och gråa moln- detta gjorde att allt kändes väldigt tragiskt på något vis. När vi kom in i huset blev det inte bättre- eftersom förra ägarna inte bott där på ett tag var det kallt och rått och själva huset behövde absolut renoveras. Det var värre än vad vi hade trott. Både jag och Jocke sa att nej nej nej, detta är på tok för mycket för oss- då Charlie vid denna tidpunkt bara var 3 månader gammal.
Av någon anledning åkte vi och tittade på huset ännu en gång och då såg vi helt plötsligt möjligheter istället för alla hinder och allt slit vi skulle bli tvungna att offra. Kanske är det som mediumet sa- huset valde oss.
I vilket fall som helst blev huset vårt till slut. När alla papper var påskrivna började jag drömma massa mardrömmar om huset och dess invånare- de spöken som skulle ingå i köpet... så har det som tur inte blivit- inget som stör åtminstone ☺️

Bilderna i inlägget togs första gången vi var och kollade på huset!

Gillar

Kommentarer

frokensnickare
frokensnickare,
Åh vad vackert! Ska bli spännande att följa! 😍 nouw.com/frokensnickare
Villasandfall
Villasandfall,
Tack snälla du! 💕 nouw.com/villasandfall
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera