Ursäkta den dåliga uppdateringen, vardagen har kommit emellan. Vi trivs och njuter av vårt fina hus. En del jobb återstår men vi är så nöjda med det som är gjort. Här får ni en blandad kompott !! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har varit väldigt dålig uppdatering här, vilket vi såklart ber om ursäkt för. Det har dock hänt en hel del och det börjar faktiskt bli klart på sina ställen!! :)

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen igång värmen i huset vilket känns rätt skönt med tanke på att hösten dundrade in för någon vecka sedan.
Vi har även fått klart den lilla toaletten bortsett från el och belysning, men allt annat fungerar!
Annars pågår badrummet på plan 2 för fullt.

Kakling i badrum plan 2.

Lagat hörn i hallen och påbyggd tröskel till källaren pga att klinkergolvet med golvvärmen byggde lite mer än tidigare golv.

Dörr och dörrfoder till lilla toaletten och hålkäl klart i hallen som hänger ihop med vardagsrummet.

Likes

Comments

Det blir inte lika många inlägg längre, mindre saker som händer och en busy vardag gör att det är mindre saker att rapportera. Vi hoppas kunna få igång värmen imorgon, vi har nämligen fått tillbaka radiatorerna som varit på målning.

Sen är snart lilla toan klar. Vi har provspolat men inte vågat inviga den ännu. Förhoppningsvis kommer snart all inredning på plats också.

Ha en bra vecka !!

Likes

Comments

Det har varit lite dålig uppdatering här, vilket delvis beror på att det inte är fullt lika mycket som händer med huset nu. MEN det står inte helt stilla. Framförallt inte i badrum och wc.

Badrum på ovanvåningen är nu helt igensatt vilket betyder att det börjar bli dags för tätskiktet.

Efter mycket om och men med denna fondvägg på lilla toaletten blev den till slut klar idag. :) På fredag ska vi äntligen få klart en av de nya toaletterna! 😃

Spacklat och målat ett "frimärke" där radiatorn ska sitta. På fredag sätts den och resterande radiatorer upp igen. Ska bli skönt med lite värme igen!

Likes

Comments

Vi ursäktar dålig uppdatering. Här hemma rullar det på och äntligen är köket färdigt att använda !!
Även matrummet och vardagsrummet börjar ta sig😃

På lilla toan börjar kaklet komma på plats

Fallet på ovanvåningen är också på plats

Premiär middag i köket igår, lyxmiddag !!
Nu är vi påväg till bröllop på Öland, trevlig helg!!

Likes

Comments

Lilla toaletten pågår kakling och så är golvet fogat.

Badrummet på ovanvåningen håller på att sättas igen.

Plåtarbetet klart utvändigt.

Golvsocklar halvt på plats.

Likes

Comments

Idag blev äntligen köket klart! Allt är uppe och fungerar. Det är bara fläkten som fått sig en buckla och ska bytas, men annars är allt i sin ordning. :)

En del papptäckning togs idag bort då allt är färdigmålat så var bara tvungen att sätta in matbordet. Det känns dock lite litet så får kanske bli ett nytt när vi bott in oss lite. :)

Golvet i lilla toaletten har även lagts idag. Blir väldigt fint även om vi egentligen hade tänkt oss en annan indelning.

Likes

Comments

Igår var snickarna tillbaka igen och såg till att bygget gick framåt, bland annat sattes köksfläkten upp och matrummet målades😃

Kvällsmat vid vårt fina matbord 😉

En balk har lagts in ovanför dörren

En fuktspärr har lagts i lilla badrummet så nu är det redo för kakel och klinker

Likes

Comments

I helgen har vi tagit det ganska lugnt på husfronten och njutit av att vara hemma och tillsammans. Lösa planer om framtida planlösningar har vi dock diskuterat 😊 I lördags blev det dock en tur till Hornbach för att kolla trappräcken samt ett stopp på färgservice för att shoppa lite färg. Idag har vi suttit ute i vår fina trädgård och Ola har rensat upp en hel del !!

Viss omorganisering av lådor har det också blivit !!

Likes

Comments